free page hit counter
24.2 C
Αθήνα
16 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Λύγκος: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τους παίκτες μου»

Τα εύσημα τους ποδοσφαιριστές του για την εκτός έδρας ισοπαλία κόντρα στον Χαλκηδονικό, απένειμε ο τεχνικός του Ερμή Ειρήνης Ηρακλείου Βαγγέλης Λύγκος

 

 

 

Ένα δείγμα των εφετινών του δυνατοτήτων παρουσίασε ο Ερμής Ειρήνης Ηρακλείου στο ντέρμπι κορυφής του δευτέρου ομίλου κόντρα στον πρωτοπόρο Χαλκηδονικό, με τον οποίο αναδείχθηκε ισόπαλος με 1-1. 

Ένα αποτέλεσμα, το οποίο διατήρησε ολοζώντανες τις ελπίδες της ομάδας των βορείων προαστίων για την εκπλήρωση του στόχου της ανόδου

 Ακόμη περισσότερα, ωστόσο, είναι τα αισιόδοξα μηνύματα που προκύπτουναπό τη αγωνιστική συμπεριφορά της ομάδας, η οποία παρουσιάζεται αρκετά δυνατή, αποφασισμένη και με αυξημένη συγκέντρωση.

 Με τον τεχνικό Βαγγέλη Λύγκο να έχει κάθε λόγο να αισθάνεται ικανοποιημένος:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσήλωση, τη συγκέντρωση ακι το πάθος των ποδοσφαιριστών μου. Όπως φυσικά και από την αντίδραση που έβγαλαν.

 

Παρά το γεγονός ότι δεχθήκαμε ένα πολύ γρήγορο γκολ από τον Χαλκηδονικό, εντούτοις, βρήκαμε τον τρόπο να αντιδράσουμε. Καταφέραμε να ισοφαρίσουμε το σκορ και να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας. Πλέον σε κάθε παιχνίδι θα φροντίζουεμ να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό ώστε να κυνηγήσουμε μέχρι τέλους το εισιτήριο της ανόδου»

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Πήρε Γονιδάκη ο Διαγόρας Αιγάλεω

Kώστας Παλαιολόγος

Με εκτός έδρας νίκη έκλεισε τον πρώτο γύρο ο Ηρακλής Περιστερίου

Abola Team 3

Καπράλος: «Παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων κόντρα στον Ορφέα»

Kώστας Παλαιολόγος