free page hit counter
22.6 C
Αθήνα
18 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Παπαζαφειρόπουλος: «Από εμάς εξαρτάται η άνοδος»

Κατηγορηματικός ότι η υπόθεση άνοδος εξαρτάται αποκλειστικά από τις δυνάμεις της δικής του ομάδας παρουσιάστηκε ο τεχνικός του Χαλκηδονικού Περικλής Παπαζαφειρόπουλος 

 

 

 

 

Ισόπαλος με 1-1 του μαχητικού και ιδιαίτερα ανταγωνιαστικού Ερμή Ειρήνης Ηρακλε’ίου αναδείχθηκε ο Χαλκηδονικός στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΑ.

 

Ένα αποτέλεσμα, το οποίο μπορεί να απέτρεψε στη ομάδα των βορείων προαστίων τη δυνατότητα να … καθαρίσει μια και καλή την πρωτιά και κατ’ επέκταση την υπόθεση – άνοδο, ωστόσο της έδωσε τη ευκαιρία να διατηρήσει τη βαθμολογική διαφορά από τους διώκτες της και πλέον η κατάκτηση του τίτλου να περνάει από τα δικά της χέρια.

 

Υπέρμαχος της παραπάνω άποψης είναι ο τεχνικός Περικλής Παπαζαφειρόπουλος, ο οποίος τόνισε τα εξής:

 

«

 Έγινε ένα δυνατό παιχνίδι κόντρα στον Ερμή Ειρήνης Ηρακλείου. Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε νωρίς – νωρίς στο ματς και στη συνέχεια χάσαμε ορισμένες πολύ σημαντικές ευκαιρίες, τις οποίες δεν τις εκμεταλλευτήκαμε. Απεναντίας δεχθήκαμε το γκολ της ισοφάρισης κι έτσι οδηγηθήκαμε σε αυτό το 1-1. Το παρήγορο είναι ότι διατηρήσαμε τη βαθμολογική διαφορά από τους διώκτες μας και πλέον από εμάς αποκλειστικά εξαρτάται η άνοδος.

 Πλέον η προσοχή μας επικεντρώνεται στο επόμενο ύπουλο εκτός έδρας παιχνίδι που ακολουθεί κόντρα Αίαντα Αθηνών αλλά και στο αμέσως επόμενο με το Δάσος Χαϊδαρίου, όπου θα επιδιώξουμε ισάριθμες νίκες, ώστε να καθαρίσουμε την υπόθεση – τίτλος».

 

 

 

 

 

 

Related posts

Μαυρίκος: «Ανταγωνιστικοί και με τον Αρίωνα»

Kώστας Παλαιολόγος

Αγωνία για το μέλλον των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων

Γιώργος Ανανίδας

ΑΕ Ιλίου-Ερμής Ειρ. Ηρακλείου 1-3

Abola Team 3