free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Πρωταπριλιάτικο ψέμα το … «διαζύγιο» Απόλλων Χαλανδρίου και Χρήστου Βλάχου

Πρωταπριλιάτικο ψέμα αποδείχθηκε η ανακοίνωση της διοίκησης του συλλόγου των βορείων προαστίων στην οποία γινόταν λόγος για λύση συνεργασίας με τον Χρήστο Βλάχο

 

 

 

Με τον Χρήστο Βλάχο κανονικότατα στην άκρη του πάγκου του θα εξακολουθήσει να πορεύεται ο Απόλλων Χαλανδρίου.  

Η ανακοίνωση της διοίκησης  για λύση της συνεργασίας με τον επιτυχημένο τεχνικό, η οποία εκδόθηκε ανήμερα της Πρωταπριλιάς αποδείχθηκε σε ένα ομορφο … ψέμα για χάρη της ημέρας. 

Με τον έμπειρο προπονητή μάλιστα να το … απολαμβάνει και αν δηλώνει τα εξής: 

«Ήταν ένα πολύ έξυπνο … κολπάκι που κάναμε λόγω της ημέρας και ως ένα σημείο αρκετά πιστευτό, αφού συνδυαζόταν και με το γεγονός ότι αναδειχθήκαμε ισόπαλοι 1-1 εντός έδρας της Δάφνης Παλαιού Φαλήρου. 

Όπως και να είναι, συνεχίζουμε κανονικά όπως είμαστε, αποσκοπώντας σε μία όσο το δυνατόν καλύτερη παρουσία».

 

Ερωτηθείς τόσο για το παιχνίδι με τη Δάφνη Παλαιού Φαλήρου, αλλά κι αυτό που έρχεται κόντρα στον Άρη Πετρούπολης, ο Χρήστος Βλάχος σημείωσε τα εξής

 

«Έγινε σε γενικές γραμμές ένα πολύ καλό παιχίδι με τη Δάφνη. παρά το γεγονός ότι το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που επιθυμούσαμε. Η αλήθεια είναι ότι υστερήσαμε στην τελική προσπάθεια. Ήμασταν πολύ επίπολαιοι, όμως αυτό το παιχνίδι πρέπει να το αφήσουμε και να δούμε το επόμενο ματς με Άρη Πετρούπολης, που είναι πολύ καθοριστικό»

 

Στα .. άσχημα του αγώνα με τη Δάφνη συγκαταλέγεται ο σοβαρός τραυματισμός του Νίκου Οικονομόπουλου, ο οποίος θα χάσει όλο το υπόλοιπο της σεζόν, όπως και του Κώστα Μπαλαχτσή, που θα μείνει εκτός δράσης για διάστημα δύο εβδομάδων.

Related posts

ΖΟΥΜΠΑΤΟΠΟΥΛΟΣ: Να συνεχιστεί το πρωτάθλημα…

Abola Team

Ήφαιστος-ΑΟ Χαϊδαρίου 1-1

Τάσος Ζαφειρίου

Επέστρεψε το «κανόνι» Θανάσης Κυριαζής στον Άρη Πετρούπολης

Kώστας Παλαιολόγος