free page hit counter
18.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τζώτζης: «Οριακό το ματς με το Χαλάνδρι»

Στη κρισιμότητα της αναμέτρησης με το Χαλάνδρι αναφέρθηεκ ο τεχνικός του ΑΟ Ιλίου Γιώργο Τζώτζης

 

 

 

Αρκετά δυνατός για να … πεθάνει αποδείχθηκε ο ΑΟ Ιλίου αποσπώντας πολύτιμη «λευκή» έκτός έδρας ισοπαλία από τον Χολαργό.

 

Απέναντι σε μία ιδιαίτερα ποιοτική ομάδα όπως φανερώνει η δεύτερη θέση που καταλανμβάνει στον βαθμολογικό πίνακα η νεοφώτιστη ομάδα των δυτιών προαστίων παρουσιάστηκε αρκετά ανταγωνιστική και το σημαντικότερο αποφασισμένη να … πουλήσει ακριβά το τομάρι της,

 

Με τον τεχνικό Γιώργο Τζώτζη να παρουσιάζεται ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την προσήλωση και το πάθος των ποδοσφαιριστών του:

 

«Πήραμε έναν πολύ σημαντικό βαθμό απέναντι χσε μία πολύ αξιόλογη και ποιοτική ομάδ,α όπως είναιο Χολαργός κάτι που άλλωστε το αναδεικνύει και η δεύτερη θέση που καταλαμβάνει στον όμιλό μας. Οι απίκτες μου φάνηκαν πολύ προσηλωμένοι στο αγωνισιτκό πλάνο που είχαμε εκπονήσει και έτσι καταφέραμε να φτάσουμε σε αυτό το αποτέλεσμα, που μα διατηρεί ζωντανές τις ελπίδες για παραμονή.

 

Πλέον,η προσοχή μας εστιάζεται αποκλειστικά στο σαββατιάτικο ματς με το Χαλάνδρι, όπου για εμάς είναι το παιχνίδι της χρονιάς. Θα προετοιαμστούμε κατάλληλα, ώστε να μπούμε αποφασισμένοι και παθιασμένοι για τη νίκη, που θα μας επιτρέψει να απομακρυνθούμε απί τη επικίνδυνη ζώνη. Σε μία εποχή που εξαργυρώνονται δανεικά και χρωστούμενα, εμείς παλεύουμε ποντάροντας στις δυνατότητές μας»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Είχε την ουσία το Καματερό (3-0)

Abola Team

ΓΑΖΗΣ: Υπάρχει μία έντονη ανησυχία…

Abola Team

Σούπερ έκπληξη, ο Άγιαξ Ταύρου 2-0 εκτός το Καματερό

Abola Team 3