free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Βενάκης: «Είμαστε όλοι ενωμένοι σαν μια γροθιά!»

Στην ομοψυχία και τη σιδερένια θέληση των παικτών του αναφέρθηκε ο τεχνικός του Άρη Πετρούπολης Σήφης Βενάκης

 

 

 

Σημαντικό βήμα για την εκπλήρωση του στόχου της παραμονής στον πρώτο ανταγωνιστικό όμιλο της Α’ Κατηγορίας πραγματοποίησε ο Άρης Πετρούπολης, χάρη στην εκτός έδρας ισοπαλίας με 2-2  που απέσπασε στη δυνατή έδρα των Πετραλώνων.

 

Ο τεχνικός ηγέτης Σήφης Βενάκης έχει κάθε λόγο να αισθάνεται ικανοποιημένος τόσο από τις προσπάθειες, αλλά και το πάθος που ανέδειξαν οι ποδοσφαιριστές του κόντρα σ εμία από τις πλέον ποιοτικές ομάδες της Α΄Κατηγορίας. Με τον επιτυχημένο κόουτς να σχολιάζει ατ εξής:

 

«Η αλεήθεια είναι ότι το τελευτάιο διάστημα έχουμε καταβάλλει πολύ μεγάλη προσπάθεια  μετά την ποινή που μας επιβλήθηκε. Βρισκόμαστε σε πολύ καλό αγωνιστικό ρυμό και αυτό αποτυπωνεται ξεκάθαρα από το γεογνός ότι στα πέντε τελευταία παιχνίδια έχουμε γνωρίσιε μόλις μία ήττα.

 

Πήραμε ένα πολύ σπουδαία αποτέλεσμα κόντρα σε μία πολύ δυνατή ομάδα, όπως είναι τα Πετράλωνα και σε μία δύσκολη έδρα. Γεγονός το οποίο εκτοξεύει τον δείκτη αυτοπεποίθησης όλων στην ομάδα μας. Πλέον, έχουμε μπει στην καθοριστική τελική ευθεία του πρωταθλήματος και κάθε ματς δεν έχει γυρισμό,. Η προσοχή μας έχει επικετνρωθεί αποκλεισιτκα΄στα δύο επόμενα πολύ κρίσιμα εντός έδρας παιχνίδια που θα κληθούμε να δώσουμε κόντρα σε Απόλλωνα Χαλανδρίου και Δάφνη Παλαιού Φαλήρου, όπου θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Είμαστε όλοι ενωμένοι σαν  μια γροθιά. Διοίκηση, ποδοσφαιριστές, τεχνική ηγεσία . Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, διότι μας δίνει τρομερή ώθηση κι ενέργεια».

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Γαζής: «Θέλουμε να φτάσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα!»

Kώστας Παλαιολόγος

Ευχαριστεί τα Μελίσσια ο Χολαργός

abola10

Πέρασε με τεσσάρα ο Χαραυγιακός από την Αργυρούπολη

abola10