free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Λεβέντης: «Σχεδιάζουμε ήδη την ομάδα της επόμενης σεζόν»

 

Στο χτίσιμο της ομάδας και τις προοπτικές της επόμενης αγωνιστικής σεζόν αναφέρθηκε ο τεχνικός του Γ.Σ. Αργυρούπολης Γιάννης Λεβέντης

 

 

 

 

 

 

Σε ρυθμούς … προγραμματισμού, ενόψει της επόμενης περιόδου κινούνται τα πάντα στον Γ.Σ. Αργυρούπολης.

 

Το γεργονός ότι πλέον η φιλόδοξη ομάδα των νοτιοανατολικών προαστίων δεν έχει μπροστά της να διεκδικήσει κάποιον ξεκάθαρο στόχο σε αυτές τις εναπομείνασες αγωνιστικές του πρώτου ομίλου της Α’ Κατηγορίας, ωθεί τους ιθύνοντες του σωματείου στην απόφαση να ξεκινήσουν από τώρα να οργανώνουν τα πλάνα τους για την επόμενη απαιτητική σεζόν.

 

Ο τεχνικός Γιάννης Λεβέντης, ο οποίος οδήγησε την ομάδα εφέτος σε μία αξιοπρόσεκτη πορεία στο πρωτάθλημα, αλλά κι ένα βήμα πριν τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΑ, όππου αποκλείστηκε για ένα … γκολ από τον κατά μία κατηγορία ανώτερο Ηλυσιακό, έδωσε το στίγμα του για την επόμενη ημέρα:

 

 

«Το γεγονός ότι μπροστά μας δεν έχουμε κάποιον ξεκάθαρο στόχο να διεκδικήσουμε, μας έχει ατονίσει το ενδιαφέρον. Πλέον στα παιχνίδια, όπου απομένουν μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος θα δώσουμε την ευκαιρία να αγωνιστούν παιδιά που προέρχονται από τις υποδομές, ώστε να αποκτήσουν εμπειρίες. Ήδη έχουμε ξεκινήσει να σχεδιάζουμε την ομάδα της επόμενης σεζόν και προς αυτή την κατεύθυνση κινούμαστε».

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Γαζής: “Ο κόσμος του Άρη μας έδωσε ώθηση”

abola10

Σταμπουλίδης: «Πικρία για την ισοφάριση»

Kώστας Παλαιολόγος

Ακάθεκτος συνεχίζει ο ΓΣ Αργυρούπολης

abola10