free page hit counter
19.7 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Φυλακούρης: «Πάση θυσία νίκη με τον Άγιο Θωμά»

Στην κρισιμότητα της αναμέτρησης με τον Άγιο Θωμά επικεντρώθηκε ο τεχνικός του Ποσειδώνα Γλυφάδας Πέτρος Φυλακούρης

 

 

 

Ένα δείγμα της διαρκούς αγωνιστικής του ανόδου πιστοποίησε ο Ποσειδώνας Γλυφάδας με την τεράστια σε αξία εκτός έδρας νίκη του επί της Ελευθερούπολης με 2-0.

 

Μία νίκη ατόφιο – χρυσάφι, η οποία αυτομάτως όπλισε με αυτοπεποίθηση τους πάντες στο νεανικό συγκρότημα της ομάδας των νοτίων προαστίων, αλλα και ώθηση να πιστέψουν ακόμη περισσότερο, ώστε να υλοποιήσουν το εγχείρημα της απευθείας παραμονής στον απαιτητικό δεύτερο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ.

 

Με τον τεχνικό Πέτρο Φυλακούρη να δίνει το δικό του ξεκάθαρο στίγμα, σημειώνοντας επίσης την αναγκαιότητα κατάκτησης των τριών βαθμών στο σαββατιάτικο καθοριστικό ματς με τον Άγιο Θωμά:

 

«Πετύχαμε μία τεράστια σε αξία εκτός έδρας νίκη επί της Ελευθερούπολης, η οποία έρχεται να μας οπλίσει με θάρρος για τη κρίσιμη συνέχεια και να αποτελέσει βαθμολογική ανάσα. Για να αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερη αξία αυτή μας η επιτυχία θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και να φτάσουμε στην κατάκτηση των τριών βαθμών απέναντι στον Αγιο Θωμά. 

 

Χρειαζόμαστε πάση θυσία τη νίκη στο συγκεκριμένο παιχνίδι κόντρα σε μία ομάδα, η οποία έχει θέσει τους ίδιους στόχος με εμάς και ψάχνει για βαθμούς, ώστε στη συνέχεια να προετοιμαστούμε για τον .. τελικό με τον Υμηττό»

 

 

 

 

 

 

Related posts

Σομπότοβιτς: «Μαγική εικόνα το αποτέλεσμα»

Kώστας Παλαιολόγος

Παπαζαφειρόπουλος: «Mπορούσαμε κάτι περισσότερο!»

Kώστας Παλαιολόγος

Παπαζαφειρόπουλος: «Όλα για νίκη με τα Μελίσσια!»

Kώστας Παλαιολόγος