free page hit counter
22.9 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ψύλλιας: «Σοβαροί και προσηλωμένοι με τη Χρυσούπολη»

Την απαιτούμενη σοβαρότητα κόντρα στη Χρυσούπολη ζήτησε ο τεχνικός της Αλσούπολης Θανάσης Ψύλλιας

 

 

 

Αποφασισμένοι να δώσουν συνέχεια στην επιτυχημένη πορεία του δευτέρου γύρου και παράλληλα να πραγματοποιήσουν ακόμη ένα αποφασιστικό βήμα για την εκπλήρωση του στόχου της παραμονής στον πρώτο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ παρουσιάζονται άπαντες στην Αλσούπολη.

 

Στο συγκρότημα των βορείων προαστίων κάθε άλο παρά ξεγελιούνται από τη βαθμολογική θέση της αντιπάλου, δείχνοντας σαφή διάθεση να φτάσουν σε μία ακόμη νίκη, που θα τους  επιτρέψει να φτάσουν ακόμη ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα. Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Θανάση Ψύλλια:

 

«Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα για το παιχνίδι με την Χρυσούπολη και με σαφή διάθεση να συνεχίσουμε τον δρόμο των επιυχιών. Σε καμία περίπτωση δε θα πρέπει να ξεγελαστούμε από τη βαθμολογική θέση του ανιπάλου. Με την απαιτούμενη σοβαρότητα και προσήλωση θα πρέπει να προσεγγίσουμε την αναμέτρηση, ώστε να φτάοσυμε στο επιθιυμητό αποτέλεσμα».

 

Απόντες από τη σαββατιάτικη αναμέτρηση θα είναι ο τραυματίας Λεωνίδας Τσούκας, που ταλαιπωρείται από θλάση, ο τερματοφύλακας Γιάννης Κωτσάκης που υποφέρει από πρόβλημα στην ωμοπλάτη και ο Νίκος Σιάνος, ο οποίος αντιμετωπίζει τράβηγμα.

 

 

Related posts

Γιαννόπουλος: «Βάζουμε στερεές και υγιείς βάσεις»

Καλαϊτζίδης: «Έχει πληγωθεί ο εγωϊσμός μας»

Abola Newsroom

Τα Βριλήσσια στην Α’ ΕΠΣΑ!

abola10