free page hit counter
24.2 C
Αθήνα
16 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Ζαμπούρας: «Θέλουμε το απόλυτο μέχρι το τέλος»

Το σύνθημα για νίκες μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, έδωσε ο προπονητής του Άρη Καλαμακίου Θανάσης Ζαμπούρας

 

 

 

 

Χαρακτήρα τελικού έχει αποκτήσει για τον Άρη Καλαμακίου η σαββατιάτικη εκτός έδρας αναμέτρηση με την Αναγέννηση Πετρούπολης.

 

Όλοι στο φιλόδοξο συγκρότημα των νοτίων προαστίων δείχνουν να έχουν συναισθανθεί τη σπουδαιότητα της αναμέτρηση και φέρονται διατεθειμένοι να υπερβάλλουν εαυτούς, ώστε να φτάσουν στην κατάκτηση των τριών βαθμών, που θα τους διατηρήσει ολοζώντανες τις ελπίδες για άνοδο στην Β’ Κατηγορία.

 

Ενδεικτικές του κλίματος που έχει καλλιεργηθεί, είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Θανάση Ζαμπούρα:

 

«Ακολουθούν τέσσερα παιχνίδια πού σημαντικά στα οποία θα επιδιώξουμε να πετύχουμε το απόλυτο, ώστε να αυξήσουμε σημαντικά τις ελπίδες μας για την κατάληψη μιας θέσης που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου. Η όλη μας σκέψη και προσοχή έχει στραφεί αποκλειστικά στην αναμέτρηση με την Αναγέννηση Πετρούπολης,. Ένα παιχνίδι, που είναι κομβικό, αφού από το αποτέλεσμα, που θα προκύψει, θα εξαρτηθούν πολλά σε ό,τι αφορά το κυνήγι της ανόδου. 

 

Ξεκάθαρος στόχος μας είναι να βρεθούμε στα μπαράζ της ανόδου. Εάν υπάρξει το ιδεατό σενάριο και ανέβουμε απευθείας σαφέστατα θα πρόκειται για μία πολύ ευχάριστη εξέλιξη, αλλά κακά τα ψέματα, ήδη προετοιμαζόμαστε, ενόψει των επερχόμενων μπαράζ».

 

 

 

 

 

Related posts

ΕΠΣΑ: Το αγωνιστικό πρόγραμμα της Κυριακής (20/3)

Abola Team

Πέρα Κλουμπ-Νίκη Αλίμου 0-1

Abola Team 3

Παραμένουν σε τροχιά ανόδου οι Ίωνες

abola10