free page hit counter
20.2 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

ABOLA ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ένσταση ο Θρίαμβος Αθηνών!

Σε ένσταση προχώρησε σήμερα (8/4) ο Θρίαμβος Αθηνών και μετά την αναμέτρηση του Σαββάτου κόντρα στη Λαύρα.

Και αυτό γιατί οι «κυανοπράσινοι» θεωρούν πως έγινε μία παρατυπία σε ένα βασικό κανονισμό της ΕΠΣ Αθηνών.

Και ποια είναι αυτή;

Οι Αργυρουπολίτες δεν ολοκλήρωσαν το ημίχρονο, όπως θα όφειλαν, με τρεις «μικρούς» ποδοσφαιριστές. Τουλάχιστον έτσι φαίνεται στο αναρτημένο φύλλο αγώνα από την ΕΠΣ Αθηνών και στον επίσημο ιστότοπό της.

Συγκεκριμένα στο 37’ και λόγω τραυματισμού αντικαταστάθηκε αναγκαστικά ο ποδοσφαιριστής Παπαδημητρόπουλος (2001), από τον Σκούρα (1991). Οι άλλοι δύο «μικροί» ποδοσφαιριστές των φιλοξενούμενων που ξεκίνησαν την αναμέτρηση ήταν οι Μυτιληνός (1998) και Αναστασίου (2001). Δεν υπήρξαν δηλαδή άλλοι ποδοσφαιριστές γεννηθέντες από το 1998 και μετά στην ενδεκάδα από την  αρχή της αναμέτρησης και ούτε αντικαταστάθηκε «μικρός» ποδοσφαιριστής από κάποιον επίσης «μικρό».

Υπενθυμίζουμε ότι η Λαύρα επικράτησε με 3-1.

Έτσι, αν δεν έχει υπάρξει κάποια λάθος σημείωση στο φύλλο αγώνα, ή από τους ανθρώπους που αναρτούν το φύλλο αγώνα στην ιστοσελίδα της ΕΠΣΑ, τότε αναμένεται δικαίωση του Θριάμβου που με αυτόν τον τρόπο παραμένει ολοζώντανος στη μάχη της παραμονής, καθώς θ’ανέβει στους 24 βαθμούς και θα πλησιάσει στον πόντο τον 13ο Κεραυνό Γλυφάδας με τον οποίο και παίζει… τελικό παραμονής το ερχόμενο Σαββατοκύριακο!

Από την άλλη, η Λαύρα θα χάσει τους βαθμούς που κέρδισε στο γήπεδο στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ενώ θα της αφαιρεθούν ακόμα τρεις και έτσι από τους 37 θα πέσει στους 31.

Related posts

Φιλίππου: «Μόνο νίκη με Αρμενική»

Kώστας Παλαιολόγος

Τζώτζης: «Πάση θυσία νίκη με Κεραυνό Γλυφάδας»

Kώστας Παλαιολόγος

Παρελθόν Λεβέντης και Γερακάρης από τα Πετράλωνα

Abola Team 3