free page hit counter
18 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Δημήτρης Φιλίππου: «Υπηρετώ το ποδόσφαιρο!»

Στο αθλητικό ιδέώδες που τον προσβεύει ως άνθρωπο πάνω απ’ όλα, εστίασε ο τεχνικός τη ςΚηπούπολης Δημήτρης Φιλίππου το σκεπτικό του φερ – πλει στην αναμέτρηση με την Αθηναϊδα

 

 

 

 

Διαφήμιση ποδοσφαίρου και αθλητικού ιδεώδους στο γήπεδο της Χρυσούπολης με την Αθηναΐδα να φεύγει νικήτρια με 3-2 επί της Κηπούπολης. 

Η ομάδα του Καλαϊτζίδη επαναβεβαίωσε την αγωνιστική της βελτίωση διευρύνοντας το αήττητο σερί της στους οκτώ αγώνες. Μάλιστα το πέτυχε έχοντας αντίπαλο μία από τις διεκδικήτριες ομάδες της ανόδου, όπως είναι η Κηπούπολη. 

Αυτό που σημάδεψε τον αγώνα όμως ήταν το fair play από πλευράς του προπονητή της Κηπούπολης  που έδωσε εντολή στους ποδοσφαιριστές του να επιτρέψουν στους παίκτες της Αθηναΐδας να πετύχουν γκολ και έτσι να ανταποδώσουν το γκολ που σημείωσε ο ο Ζούκας αντί να παίξει το fair play στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του έκπληκτου Λογοθετη..

Ο τεχνικός Δημήτρης Φιλίππου με ανάρτηση του στο facebook ευχαρίστησε τους ανθρώπους της Αθηναΐδας και ιδιαίτερα τον Πρόεδρό της Αλέξανδρο Κινδιλίδη

 «Πρόεδρε Αλέξανδρε Κινδιλίδη και συνάδελφε Παναγιώτη Καλαϊτζίδη τα λόγια σας προς εμένα στο τέλος αλλά και κατά την διάρκεια του παιχνιδιού με τιμούν ιδιαίτερα και με κάνουν να συνεχίζω να υπηρετώ τον χώρο που αγαπώ ακόμα πιο παθιασμένα…. Κίνηση η οποία όμως αντιπροσωπεύει και τον σύλλογο τον οποίο βρίσκομαι. Καλή συνέχεια σε εσάς και στην ιστορική ομάδα της Αθηναΐδας που πασχίζετε για το καλό της!»

 

 

 

 

 

 

Related posts

Τους έδειξαν την … πόρτα!

Kώστας Παλαιολόγος

«Η Αγία Ελεούσα έχει βαριά φανέλα!»

Kώστας Παλαιολόγος

«Να μείνουμε πάντα σοβαροί»

Kώστας Παλαιολόγος