free page hit counter
18.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Γαζής: «Η ισοφάριση στο 95’ μας αφήνει μία πικρία»

Την αξιέπαινη προσπα΄θεια των παικτών του απέναντι στην Πρωταθλήτρια ΑΕ Κηφισιά εξήρε ο τεχνικός του Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Γαζής

 

 

 

 

 

Τις εκπληκτικές του εμφανίσεις συνέχισε ακάθεκτο το Παλαιό Φάληρο απέναντι στην Α.Ε. Κηφισιά.

 

Κόντρα στην ομάδα η οποία αναδείχθηκε Πρωταθλήτρια στον πρώτο όμιλο της Α‘ Κατηγορίας κι επέστρεψε πανηγυρικά στα σαλόνια της Γ’ Εθνικής, το συγκρότημα των νοτίων προαστίων επέδειξε ένα δείγμα των τεράστιων εφετινών ης δυνατοτήων κοιτάζοντάς την στα μάτια.

 

Αυτό είχ εως άμεση συνέπεια να αναδειχθεί ισόπαλο με 2-2 εκτός έδρας και στο τέλος να νιώθει και αδικημένο από το αποτέλεσμα, βάσει της έκβασης της αναμέτρησης.

 

Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Γιάννη Γαζή

 

«Φανήκαμε ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί απέναντι σε μία ομάδα με την ποιότητα της Α.Ε Κηφισιάς. Αντιμετωπίσαμε με διαφορά την κορυφαία ομάδα του ομίλου και βεβαίως είναι άξια συγχαρητηρίων για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, το οποίο κατέκτησε απόλυτα δίκαια. Όσον αφορά το συγκεκριμένο παιχνίδι, είμαι πολύ ευχαριστημένος από την τεράστια προσπάθεια που κατέβαλαν οι πδοσοφαιριστές μου, όπως και για τη συνολική τους εμφάνιση.

 

Το γεγονός ότι δεχθήκαμε το γκολ της ισοφάρισης στο 95’ μας αφήνει μια πικρία, διότι μας στέρησε τη δυνατότητα να φτάσουμε σε μία τεράστια νίη, την οποία θεωρώ ότι αξίζαμε. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας, με στόχο να φανούμε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί γίνεται».

 

 

 

 

Related posts

«Πεντάσφαιρη» η Κηφισιά!

abola10

Προπονητής τερματοφυλάκων ο Σωκράτης Κοψαχείλης στον Αθηναϊκό

Kώστας Παλαιολόγος

Παρελθόν από την Αγ. Ελεούσα ο γκολκίπερ Βασίλης Σταυριανουδάκης

Abola Team 3