free page hit counter
17.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κουφογιαννάκης: «Κάναμε έναν ακόμη άθλο, συγχαρητήρια στους παίκτες!»

Στη αξία της εκτός έδρας νίκης επί των Μελισσίων στάθηκε ο τεχνικός της Κοψαχείλας Αντώνης Κουφογιαννάκης

 

 

 

 

Τεράστια σε αξία νίκη πέτυχε η Κοψαχείλα θριαμβεύοντας εκτός έδρας των Μελισσίων με 1-0 στο ντέρμπι … ανόδου του δευτέρου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ.

 

Γεγονός το οποίο διατήρησε ακλόνητες τις ελπίδες για την κατάληψη της δεύτερης προνομιούχου θέσης. Με την ομάδα των νοτίων προαστίων να επιδεικνύει τρομερά ψυχικά αποθέματα και κόντρα στα πολλά αγωνιστικά προβλήματα που την ταλαιπωρούν να δείχνει χαρακτήρα και να φτάνει σε ένα τρίποντο πραγματικό «χρυσάφι».

 

Ο αρχιτέκτονας των επιτυχιών και της εκπληκτικής εφετινής πορείας της Κοψαχείλας Αντώνης Κουφογιαννάκης, έσπευσε να απονείμει τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές του τόσο για την σπουδαία τους εκτός έδρας νίκη, όσο κυρίως  για όλα όσα έχουν πετύχει τη σεζόν που διανύουμε:

 

«Πήραμε μία τεράστια σσε αξία νίκη. Κάναμε έναν ακόμη άθλο, κόντρα στα τόσο προβλήματα που αντιμετωπίζουμε και φτάσαμε σε έναν θρίαμβο, που μας δίνει τη δυνατότητα να ελπίζουμε βάσιμα για την άνοδο μέχρι τέλους. Οι παίκτες μου κατέθεσαν ψυχή και είναι άξιοι συγχαρητηρίων για όλα όσα έχουν πετύχει φέτος.


Κόντρα στα τόσα προβλήματα που μας ταλαιπωρούν οι ποδοσφαιριστές μου έβγαλαν όλη τους την ενέργεια, την ψυχή και πάθος φτάνοντας σε μία τεράστια επιτυχία κόντρα σε μία ομάδα, που έχει θέσει τους ίδιους στόχους.

 

Η χαρά μας κράτησε για μία ημέρα και πλέον στρέφουμε την προσοχή μας στο επόμενο επίσης πολύ δύσκολο παιχνίδι που μας περιμένει κόντρα στον πρωτοπόρο Κένταυρο Βριλησσίων.

Ένα ματς, όπου επίσης αναζητούμε να πετύχουμε ακόμη έναν άθλο.»

 

Η νίκη επί των Μελισσίων είχε και το … αντίτιμό της για την Κοψαχείλα, αφού ο σκόρερ του νικητήριου τέρματος Φώτης Βεϊζάι αποχώρησε με πόντους στην ωμοπλάτη και η συμμετοχή του στο ντέρμπι με τον Κένταυρο Βριλησσίων κρίνεται αμφίβολη.

 

 

 

 

Related posts

«Όρθια» τα Μελισσια στη Πετρούπολη!

Abola Team 2

Χαραλαμπίδης: «Οι παίκτες μου έκαναν το καλύτερο δώρο!»

Kώστας Παλαιολόγος

Φιλίππου: «Δείχνουμε χαρακτήρα»

Kώστας Παλαιολόγος