free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 5ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ο Ιωνικός στο πλευρό του μικρού Ραφαήλ

Τη στήριξ’ή της στο πρόσωπο του μικρού Ραφαήλ ανέδειξε η διοίκηση του Γιάννη Τσιριγώτη λίγο πριν την έναρξη του ντέρμπι του Ιωνικού με την Επισκοπή

 

 

 

Σε μία πολύ αξιέπαινη πρωτοβουλία προχώρησε η ομάδα του Ιωνικού λίγα λεπτά πριν την έναρξη της αναμέτρησης με την Επισκοπή για την 25η αγωνισιτκή του πέμπτου ομίλου της Γ’ Εθνικής. 

Μία κίνηση ανθρωπιάς της διοίκησης του συλλόγου και της Οικογένειας Τσιριγώτη, μαζί με την ομάδα κατά την παρουσίαση των ενδεκάδων βγήκε  και ένας νεαρός ένθερμος φίλος του συλλόγου, ο λόγος για το νεαρό Ραφαήλ, που βρίσκεται σε αναπηρικό καροτσάκι, που δίνει το παρών σε όλες τις αθλητικές εκδηλώσεις του Ιωνικού. 

Μάλιστα, ο ηγέτης της ομάδας Γιάννης Τσιριγώτης και ο αρχηγός, Κούλης Δημακάκος, χάρισαν μία φανέλα στο νεαρό φίλο του συλλόγου ο οποίος ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος. 

Με την επίσημη ενημέρωση της ομάδας να αναφέρει: 

«Ο νεαρός φίλος της ομάδας μας, Ραφαήλ, που βρίσκεται πάντα  στο πλευρό του συλλόγου μας, ήταν επικεφαλής μαζί με τον αρχηγό μας,Κυριάκο Δημακάκο  της 11άδας που βγήκε  στο γήπεδο για την αναμέτρηση με την Επισκοπή. 

Η διοίκηση μας ,η Οικογένεια Τσιριγώτη και σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα του αφιέρωσαν τη νίκη, ενώ πριν τον αγώνα του προσφέρθηκε και μία φανέλα της ομάδας μας.

Δήλωση Κυριάκου Δημακάκου (Αρχηγός Ιωνικού)

Εκ μέρους του ποδοσφαιρικού τμήματος, η νίκη είναι αφιερωμένη στον Ραφαήλ, ένα πραγματικό γίγαντα . Με το χαμόγελο του και τη θετική του ενέργεια πήραμε δύναμη για για να μπορέσουμε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα..Του ευχόμαστε δύναμη και υγεία και να ξέρει ότι αποτελεί μέλος της ομάδας μας.»

 

 

Related posts

Συγκάτοικοι στην κορυφή στον 5ο Όμιλο Καλλιθέα και Θύελλα Καμαρίου

Mάνος Χρυσός

Ντερμπάρα!

Abola Team

Ηλυσιακός: ¨Όλοι την Κυριακή στο Γήπεδο!”

Abola Newsroom