free page hit counter
20.9 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Πετρίδης: «Αποδώσαμε ποδόσφαιρο πολύ υψηλού επιπέδου»

Τον ενθουσιασμό του από τη νίκη και τη συνολική εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του κόντρα στον Ατρόμητο Χαλανδρίου εξέφρασε ο Πρόεδρος του ΠΟΨ Γιάννης Πετρίδης

 

 

 

Την διαρκή ανοδική του πορεία στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρώτο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ πιστοποίησε ο ΠΟΨ με τον θρίαμβό του επί του Ατρομήτου Χανανδρίου με 2-0

 

Μία επιτυχία  η οποία συνδυάστηκε με πολύ ελκυστικό ποδόσφαιρο, που βρήκε το  συγκρότημα του Βασίλη Παπαδόπουλου να πραγματοποιεί μεστή εμφάνιση και να αναδεικνύει πτυχές της ποιότητάς του.

Με τον Πρόεδρο Γιάννη Πετρίδη να επιβραβεύει τους παίκτες για το νέο σπουδαίο τους επίτευγμα

 

«Πήραμε μία ακόμη πολύ σημαντική νίκη, η οποία συνδυάστηκε με καταπληκτικό ποδόσφαιρο και οι παίκτες μας είναι άξιοι συγχαρητηρίων.

 

 Είχαμε απίστευτο πάσινγκ γκέιμ, απέναντι σε μία πολύ σημαντική νίκη, όπως ο Ατρόμητος Χαλανδρίου. Μία ομάδα, η οποία βάσει της εικόνας που παρουσίασε, θεωρώ ότι την αδικεί κατάφωρα η βαθμολογική θέση που καταλαμβάνει στον όμιλό μας,. Θεωρώ ότι καταλυτικό  ρόλο διαδραμάτισε ο αντίπαλός μας ώστε να γίνει ένα πολύ όμορφο παιχνίδι με πολλές ωραίες φάσεις, το οποίο ικανοποίησε πλήρως όλους όσους το παρακολούθησαν,. Έναν αντίαπλο που έπαιξε επιθετικό παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες και μας απείλησε στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, Μετά από αυτή τη νίκη μπήκαμε στη ζώνη των μπαράζ ανόδου Θα στοχεύσουμε στα τέσσερα εναπομείναντα παιχνίδια να φανούμε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί γίνεται»

 

 

 

 

Related posts

Ψύλλιας: «Χρειαζόμαστε ακόμη τέσσερις βαθμούς για την παραμονή»

Kώστας Παλαιολόγος

Καλαϊτζίδης: «Είμαι ευχαριστημένος από την διάθεση πολλών πιτσιρικάδων»

Ρηγόπουλος: Καμία κλήρωση δεν είναι εύκολη

Κώστας