free page hit counter
20.9 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Η Αγία Ελεούσα κοντά στο «αύριο» των υποδομών της

Σε μία εξαιρετική εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου «Γ. Ρίτσος» η Αγία Ελεούσα παρουσίασε μία επιστημονική ημερίδα με θέμα την αθλητική ψυχολογία και τη διατροφή 

 

 

 

Μια πολύ ενδιαφέρουσα επιστημονική ημερίδα με θέμα την Αθλητική Ψυχολογία και την Διατροφή σε συνδυασμό με τον ρόλο των προπονητών και γονέων στις μικρές ηλικίες, διοργάνωσε το απόγευμα της Δευτέρας 8 Απριλίου 2019 στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Αγίας Βαρβάρας «ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ» η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, η οποία τον τελευταίο 1,5 χρόνο κάνει πολλές προσπάθειες και ενέργειες προς αυτό το πεδίο.

 

 

Ομιλητές σε αυτή την εκδήλωση, που αφορούσε όλους τους γονείς, όλους τους προπονητές, αλλά και όλους τους ευαισθητοποιημένους πολίτες, ήταν ο Αρχιπροπονητής των ακαδημιών της ΕΠΣΑ κ. Τάσος Δημητρίου, η Αθλητική Διατροφολόγος κ. Μαρία Μεντζέλου, η Αθλητική Ψυχολόγος κ. Γλυκερία Σκούρα και ο Τεχνικός Υπεύθυνος των ακαδημιών της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα κ. Νίκος Νταλαμπίρας.

 

 

Σε μήνυμα του μάλιστα μετά το πέρας της εκδήλωσης ο Νίκος Νταλαμπίρας επεσήμανε τα εξής: «…Μια υπέροχη εκδήλωση που δίνει το στίγμα και το όραμα μας για την επόμενη μέρα και την λειτουργία των τμημάτων μας. Στηριζόμενοι σε επιστημονικά κριτήρια, σε γνώσεις και σε επαγγελματικά πρότυπα, προχωράμε για το καλύτερο. Ευχαριστούμε πάρα πολύ εσάς που μας τιμήσατε και δείξατε αυτό το ενδιαφέρον». (Στην κεντρική φώτο, από αριστερά, ο Υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στον Δυτικό Τομέα Αθήνας και πρώην Δήμαρχος Αιγάλεω κ. Καλογερόπουλος, ο Τεχνικός Υπεύθυνος των ακαδημιών της ΑΠΕ κ. Νταλαμπίρας, η διατροφολόγος κ. Μαρία Μεντζέλου, η ψυχολόγος κ. Γλυκερία Σκούρα, ο Αρχιπροπονητής της ΕΠΣΑ κ. Τάσος Δημητρίου και ο Γενικός Διοικητικός Υπεύθυνος των ακαδημιών της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα κ. Μιχάλης Μουσούρης).

 

 

 

Related posts

ΑΟ Ιλίου-Μελίσσια 1-2

Abola Team 3

Συνεχίζει και ο Ρέζτσοβ στην Ανθούπολη!

Kώστας Παλαιολόγος

Μαντζούνης: «Ακόμη πιο δυνατοί στη συνέχεια»

Kώστας Παλαιολόγος