free page hit counter
18.4 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Καλλέργης: «Όλα για τη νίκη κόντρα στον Χολαργό»

Το ένασυμα για νίκη κόντρα στον Χολαργό έδωσε ο εκ των ηγετών της Διάνα Ηλιούπολης Μανώλης Καλλέργης

 

 

 

 

Την εξαίσια πορεία της στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό δεύτερο όμιλο της Α’ Κατηγορίας συνέχισε απτόητη η Διάνα Ηλιούπολης, η οποία μετέτρεψε σε … πάρτι το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Λιοσίων, τον οποίο συνέτριψε με το εκκωφαντικό 5-0, πιάνοντας πολύ ψηλά στάνταρ απόδοσης.

 

Μετά από αυτή τη σπουδαία επιτυχία, το νεανικό συγκρότημα των ανατολικών προαστίων αναρριχήθηκε στην ιδιαίτερα τιμητική τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Επίδοση, την οποία συναντάμε για πρώτη φοοά στα χρονικά του συλλόγου και αν μη τι άλλο καταδεικνύει την ποιότητα του υπάρχοντος ρόστερ, αλλά και την επίπονη δουλειά που γίνεται από όλους εφέτος στη φιλόδοξη ομάδα

 

Ο Μανώλης Καλλέργης ήταν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της ευρείας νίκης επί του Ολυμπιακού Λιοσίων, συμβάλλοντας τα μέγιστα για την νέα σπουδαία αυτή επιτυχία. Ο σκόρερ του πρώτου τέρματος αναφέρθηκε, εξάλλου και στη συνέχεια, σημειώνοντας την ανάγκη η ομάδα του να κυνηγήσει τη νίκη στην εκτός έδρας αναμέτρηση

 

«Σίγουρα ήταν μια πολύ σημαντική νίκη με πολύ καλή εμφάνιση. Πιάσαμε πολύ ψηλά στάναρ απόδοσης όλοι οι παίκτες. Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε νωρίς στο σκορ, ενώ θεωρώ ότι μετά όλα έγιναν πολύ πιο εύκολα τα πράγματα μετά την αποβολή του Τριαντανταφυλλίδη», ήταν το αρχικό σχόλιο του ποιτικού επιθετικού της Διάνας, ο οποίος ερωτηθεί για την προσωπική του απόδοση, ανέφερε τα εξής:

 

«Δεν πρέπει να μείνουμε στην απόδοση ενός παίκτη, αλά στη συνολική εικόνα της ομάδας, . Εγώ από την πλευρά μου δίνω το 100% σε κάθε παιχνίδι και θέλω να βοηθάω την ομάδα μου, ώστε να εκπληρώνει τους στόχους που έχει θέσει. Πλέον η προσοχή μας επικεντρώνεται αποκλειστικά στην επόμενη δύσκολη όσο και καθοριστική αναμέτρηση με το Χαλάνδρι. Θα πάμε να παλέψουμε για τη νίκη, όπως συμβαίνει σε κάθε παιχνίδι»

 

Related posts

Αυτό είναι το νέο ΔΣ των Σουρμένων

abola10

Παπαρούνης: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, έδειξαν χαρακτήρα»

Kώστας Παλαιολόγος

ΕΠΣΑ: Οι διαιτητές των αγώνων του Σαββατοκύριακου

Abola Team