free page hit counter
22.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Λύγκος: «Να ευχαριστηθούμε το ματς με Πανιώνιο Καισαριανής»

Στον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζουν στον Ερμή Ειρήνης Ηρακλείου την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο Καισαριανής αναφέρθηκε ο τεχνικός Βαγγέλης Λύγκος

 

 

Την εκπληκτική του πορεία στον δεύτερο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΑ συνέχισε απτόητος ο Ερμής Ειρήνης Ηρακλείου, χάρη στο επιβλητικό 4-2 επί του αξιόμαχου Γαλαξία.

Μία επιτυχία, που επέτρεψε στο συγκρότημα των βορείων προαστίων να διατηρηθεί ολοζώντανο στο … κόλπο της ανόδου στην Β’ Κατηγορία.

Ο τεχνικός καθοδηγητής του συλλόγου Βαγγέλης Λύγκος απένειμε τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές του, ενώ στάθηκε και στην επερχόμενη αγωνιστική πρόκληση που περιμένει την ομάδα του κόντρα στον Πανιώνιο Καισαριανής:

«Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη επί μιας ιδιαίτερα δυνατής και φορμαρισμένης ομάδας όπως τον Γαλάξία.Οι παίκτες μου απέδωσαν πολύ όμορφο ποσδοσφαιρικό θέαμα φτάνοντας πανάξια σε μία νίκη που μας δίνει τη δυνατότητα να μείνουμε στο κόλπο της ανόδου.

Τώρα η προσοχή μας εστιάζεται αποκλειστικά στο επόμενο επίσης πολύ δύσκολο παιχνίδι που μας περιμένει κόντρα στον Πανιώνιο Καισαριανής, Θα πάμε χωρίς άγχος να ευχαριστηθούμε το ματς και να διεκδικήσουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε»/

 

 

 

 

 

 

Related posts

Επιστρέφει ο Δημήτρης Μαντούκας στον Ποσειδώνα Γλυφάδας

Kώστας Παλαιολόγος

Καλύτερο στις … λεπτομέρειες το Δάσος Χαϊδαρίου (1-0)

Abola Team

ΕΠΣΑ: Τα σημερινά αποτελέσματα 5/3

Abola Newsroom