free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Πρασσάς: «Πολύ σημαντική νίκη, συγχαρητήρια στους παίκτες μου!»

Το εγκώμιο των ποδοσφαιριστών του έπλεξε ο προπονητής του Πανιωνίου Καισαριανής Παναγιώτης Πρασσάς με αφορμή τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί του Παγκρατίου

 

 

 

Την εκπληκτική του πορεία στον δεύτερο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΑ συνέχισε απτόητος ο Πανιώνιος Καισαριανής επικρατώντας εκτός έδρας του μαχητικού Παγκατίου με 2-1.

 

Μία νίκη, η οποία αποκτά ιδιαίτερη αξία για το φιλόδοξο συγκρότημα των ανατολικών προαστίων, δεδομένου ότι σημειώθηκε σ εμία δύσκολη έδρα και κάνοντας επική ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο.

 

Ο αρχιτέκτονας των επιτυχιών Παναγιώτης Πρασσάς στάθηκε στην ποιότητα και τη ψυχική δύναμη των ποδοσφαιριστών του, δίνοντας το στίγμα του για την κρίσιμη τελική ευθεία του εφετινού «μαραθωνίου»:

 

«Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη επί του Παγκρατίου. Μέσα σε μία δύσκολη έδρα και απέναντι σε μία πολύ δυνατή και αξιόλογη ομάδα . Μία νίκη, που ανήκει στους παίκτες μου, που είναι άξιοι συγχαρητηρίων μου και στα τεράστια ψυχικά αποθέματα που φανέρωσαν και μας δίνει τη δυνατότητα να μείνουμε σε τροχιά ανόδου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω ολόψυχα την διοίκηση του Παγκρατίου για την άψογη φιλοξενία που παρείχαν σε όλα τα μέλη της αποστολής μας. 

 

Πλέον έχουμε μπροστά μας την αναμέτρηση με τον Ερμή Ειρήνης Ηρακλείου, μία ομάδα που έχει θέσει τους ίδιους στόχους με εμάς . Θα προετοιματούμε κατάλληλα για το συγκεκριμένο παιχνίδι, ώστε να φανούμε αντάξιοι των απαιτήσεων».

 

 

Related posts

Λαρισαϊκός-Πανιώνιος Καισαριανής 2-4

Abola Team 3

Δημόπουλος: Θα πανηγυρίσουν την άνοδο τα Πατήσια…

Abola Team

ΑΕ Ιλίου-Άτλας Κυψέλης 2-0

Abola Team 3