free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Α.Ο. Χαϊδαρίου: «Επιτέλους επιστρέψαμε σπίτι μας!»

 

Στη φυσική του έδρα, το «Τ. Χαραλαμπίδης» επέστρεψε ο Α.Ο. Χαϊδαρίου, με τη διοίκηση του συλλόγου να κάνει σχετικό ποστάρισμα στην επίσημη ιστοσελίδα

 

 

 

 

Η αναμονή δυόμιση μηνών που αφορούσε την ανακαίνιση του γηπέδου «Τ. Χαραλαμπίδης» έλαβε τέλος για τους ιθύνοντες του Α.Ο. Χαϊδαρίου, οι οποίοι επέστρεψαν στο … δικό τους σπίτι

 

Κι αυτό διότι, παραδόθηκε το γήπεδο «Τάκης Χαραλαμπίδης» για τις ανάγκες του ΑΟ Χαϊδαριου.

 

Στην σχετική ανάρτηση του ΑΟ Χαϊδαρίου αναφέρονται ακόμα τα εξής:

 

«Ένας καινούριος τάπητας, που έχει δώσει χρώμα και πολύ καλή ποιότητα στον αγωνιστικό χώρο και οι απαραίτητες βελτιώσεις στο περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου, είναι πλέον έτοιμες και τόσο η ανδρική ομάδα, όσο και τα τμήματα υποδομής μας, θα έχουν όλα τα εφόδια για μια νέα πορεία.

 

Ο προγραμματισμός της ομάδας μας για τη νέα αγωνιστική περίοδο έχει ήδη ξεκινήσει και με την βοήθεια του ανακαινισμένου γηπέδου, θα μπορέσουμε να κάνουμε πράξη ότι #ΣτοΧαϊδάριΑλλάζουνΌλα και χαράζουμε μια νέα πορεία. Διευκρινίζουμε ότι η ΕΠΣΑ, όρισε το προσεχές παιχνίδι, ως όφειλε στο Δ.Α.Κ. Αιγάλεω, καθώς απομένουν κάποιες μικρές εργασίες με κυριότερη την τοποθέτηση των «μόνιμων» δοκαριών, προκειμένου να περάσει και από το δικό της έλεγχο. Η διοίκηση της ομάδας μας, κάνει αγώνα δρόμου, για να γίνει κάτι τέτοιο ως την Πέμπτη το πρωί και να αλλάξει η έδρα για την αναμέτρηση με το Ίλιον και να διεξαχθεί στο «Τάκης Χαραλαμπίδης»

 

Ο αγώνας της ομάδας μας για την 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος με τον ΑΟ Ιλίου. Αισιοδοξούμε ότι θα είναι η αναμέτρηση που θα μας φέρει και πάλι στο ανακαινισμένο γήπεδο μας, όπως και στις νίκες.»

Related posts

Τσιμπάκης: «Η ομάδα έχει πετύχει πλήρως τους στόχους της»

Kώστας Παλαιολόγος

Απόλλων Χαλανδρίου: Καταγγέλλει για παραβίαση του γηπέδου του

Γιώργος Ανανίδας

ΣΟΥΡΜΕΝΑ: “Γιάννη Μητρούση εις το επανιδείν”

abola10