free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Καλουδιώτης: «Απομένουν για τη Διάνα τέσσερις τελικοί»

Στην καθοριστική τελική ευθεία που περιμένει τη ομάδα του έστρεψε το βλέμμα του ο αρχηγός της Διάνα Ηλιούπολης Κώστας Καλουδιώτης

 

 

 

 

 

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε η Διάνα Ηλιούπολης το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Λιοσίων για τον δεύτερο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ, συντρίβοντάς τον με 5-0, φτάνοντας με αυτόν τον τρόπο στη πιο ευρεία εφετινή της νίκη πιάνοντας πολύ υψηλά στάνταρ απόδοσης.

Ο αρχηγός της ΔΙΑΝΑ Κώστας Καλουδιώτης, σε δηλώσεις που παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου εξέφρασε την ακλόνητη πίστη του στις δυνατότητες της ομάδας του υποστηρίζοντας πως ο σύλλογος αν και φέτος πραγματοποίησε την καλύτερη πορεία της ιστορίας του, έχει τα φόντα να φέρει και ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: 

«Σαφέστατα παίζει ρόλο και το αποτέλεσμα, αλλά το κυριότερο είναι ότι παίξαμε για πρώτη φορά όπως έπρεπε κυρίως στην έδρα μας το νιώσαμε για πρώτη φορά έστω και αργά.

Δυστυχώς δεν το είχαμε δείξει, Έγινε η αρχή. Κοιτάμε το μέλλον, γιατί η ομάδα χτίζεται σιγά- σιγά και κρατάμε κυρίως την εμφάνιση του πρώοτυ ημιχρόνου. Στη συνέχεια δείξαμε τον χαρακτήρα που φτιάχνουμε σιγά – σιγά . Παρά το γεγονός ότι ο αντίπαλος έπαιζε με δέκα παίκτες, δεν χάσαμε τον ρυθμό και τη συγκέντρωσή μας και καταφέραμε ουσιαστικά να «τελειώσουμε» το παιχνίδι απο πολύ νωρίς και στη συνέχεια το απολαύσαμε»

Ερωτηθείς για το γεογνός ότι η Διάνα Ηλιούπολης θα κληθεί να δώσει αγώνες με ομάδες που βρίσκονται ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα, ο Κώστας Καλουδιώτης τόνισε:

 

«Εμάς μόνο καλό μας κάνει που θα παίξουμε με ομάδες που βρίσκονται ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα, Είναι ακόμη μπροστά μας τέσσερις τελικοί, τους οποίους θέλουμε να κερδίσουμε, ώστε να αφήσουμε  μία ταυτόχτητα για τη χρονιά.Έχουμε περγαμηνές

 

Το πάθος και η θέληση που δέιξαμε, μας οδήγησαν σε αυτή την ευρεία νίκη επί του Ολυμπιακού Λιοσίων, κάτι το οποίο δεν το είχαμε παρουσιάει σε προηγούμενα παιχνίδια ειδικά στην έδρα μας, που θα πρέπει να είναι αλώβητη

 »

 

Related posts

Αναστασίου (Διάνα):”Το θέλαμε περισσότερο”(vid)

abola10

Τέλος ο Κώστας Βασίλης από τον Άγιαξ Ταύρου

Kώστας Παλαιολόγος

Βαϊτσης: «Κάθε αγώνας και πιο δύσκολος!»

Kώστας Παλαιολόγος