free page hit counter
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κουσάνας: «Ανταποκρίθηκαν οι παίκτες μου στις απαιτήσεις του αγώνα»

Eυχαριστημένος παρουσιάστηκε ο προπονητής του ΠΑΟ Ρουφ Γιάννης Κουσάνας από τον τρόπο με τον οποίο οι παίκτες του διαχειρίστηκαν την αναμέτρηση κόντρα στον Χολαργό

 

 

 

 

Αρκετά ανταγωνιστικός παρουσιάστηκε ο ΠΑΟ Ρουφ στην ισόπαλη χωρίς τέρματα αναμέτρησή του κόντρα στον Χολαργό. Απέναντι σε μία από τις ποιοτικότερες ομάδες όχι μόνο του δευτέορυ ομίλου, αλλά συνολικά της Α’ Κατηγορίας η «Αούστρια» ανέδειξε στο χορτάρι πτυχές της ποιότητάς της.

Με τους ποδοσφαιριστές να κοιτούν στα μάτια τον σπουδαίο τους αντίπαλο και να ανταπεξέρχονται πλήρως στις ιδιαιτερότητες του αγώνα.

 

Υπέρμαχος της παραπάνω άποψης είναι ο τεχνικός Γιάννης Κουσάνας, ο οποίος τόνισε τα εξής:

 

«Σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ευχαριστημένος από τους ποδοσφαιριστές μου, οι οποίοι έμειναν απόλυτα προσηλωμένοι στο πλάνο, που είχαμε εκπονήσει. Σε μία αναμέτρηση, η οποία δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, αφού πιο πολύ πήγε στη δύναμη και τις προσωπικές μονομαχίες οι παίκτες μας ανταποκρίθηκαν πλήρως βγάζοντας τρομερό πάθος. Στοιχείο το οποίο μας κάνει όλους να αισιοδοξούμε βάσιμα για το μέλλον.

 

Αρχίζουμε πλέον και χτίζουεμ ένα καλό αήττητο σερί και μάλιστα με ομάδες, που βρίσκοντια ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα, όπως είναι ο Χολαργός».

 

 

 

 

 

 

Related posts

Τσιμπάκης: «Δεχθήκαμε δύο γκολ από δικά μας λάθη»

Kώστας Παλαιολόγος

Πρεμιέρα για το Ρουφ στην έδρα του!

abola10

Πεντάσφαιρη Διάνα!

abola10