free page hit counter
16.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τζώτζης: «Να τα δώσουμε όλα κόντρα στο Χαϊδάρι!»

Το στίγμα του ενόψει της καθοριστικής αναμέτρησης με τον Α.Ο. Χαϊδαρίου έδωσε ο τεχνικός του Α.Ο. Ιλίου Γιώργος Τζώτζης

 

 

 

 

 

Την ευκαιρία να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη του δευτέρου ομίλου της Α’ Κατηγορίας απώλεσε ο Α.Ο. Ιλίου με το ισόπαλο 3-3 που παραχώρησε στην ΑΕ Χαλανδρίου.

 

Η νεοφώτιστη ομάδα των δυτικών προαστίων σε μεγάλο βαθμό »προδόθηκε» από το άγχος, αλλά και την έλλειψη συγκέντρωσης, που επέδειξε κυρίως στο ανασταλτικό μέρος επιτρέποντας στους «πράσινους» να αποδράσουν με τον βαθμό της ισοπαλίας στις αποσκευές τους.

 

Ο τεχνικός Γιώργος Τζώτζης από την πλευρά του επεσήμανε τα εξής:

 

«Θεωρώ ότι σε γενικές γραμμές δεν πραγματοποιήσαμε καλή εμφάνιση κόντρα στη Α.Ε. Χαλανδρίου, Διέκρινα τρομερό άγχος στις προσπάθειες των παικτών μου και παρότι σημειώσαμε τρία γκολ, συνολικά η εικόνα μας δεν ήταν αυτή όπου όλοι μας επιθυμούμε.

 

Παρουσιάσαμε έλλειμμα συγκέντρωσης και αυτό το πληρώσαμε κυρίως στο ανασταλτικό κομμάτι, όπου δεχθήκαμε ισάριθμα τέρματα και έτσι χάσαμε τη δυαντότητα να πετύχουεμ μία νίκη, που θα μας έδινε ακόμη μεγαλύτερη ώθηση κι αυτοπεποίθηση, ενόψιε της συνέχειας,. Γνωρίζαμε εκ των προτέρων ότι είχαμε πολύ δύσκολη αποστολή σε αυτόν τον όμιλο ως νεοφώτιστοι, ωστόσο νιώθουμε υποχρεωμένοι να παλέψουμε μέχρι τέλους για την αποφυγή του υποβιβασμού.

 

Η προσοχή μας τώρα επικεντρώνεται στην αναμέτρηση με το Χαϊδάρι. Μία από τις ποιοτικότερες ομάδες της κατηγορίας. Εδώ που βρισκόμαστε όμως είμαστε υποχρεωμένοι να πάμε και να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα»

 

 

 

 

 

 

Related posts

Παρελθόν ο Γιώργος Βουλτσίδης από τον Φωστήρα Ηλιούπολης

Kώστας Παλαιολόγος

Μπαλάρα η Ηλιούπολη!

abola10

Ζαμπούρας: «Nα φανούμε ανταγωνιστικοί κόντρα στον Ολυμπιακό Λιοσίων»

Kώστας Παλαιολόγος