free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κουτσουδάκης: «Θα δώσουμε ευκαιρίες σε δικούς μας ποδοσφαιριστές»

Διατεθειμένος να προσφέρει χρόνο συμμετοχής σε ταλαντούχους παίκτες των υποδομών παρουσιάζεται ο τεχνικός του ΠΑΣ Γαλάτσι Θοδωρής Κουτσουδάκης

 

 

 

Πιστοί στη φιλοσοφία ανάδειξης ταλαντούχων παικτών που προέρχονται από την πλούσια υποδομή τους παραμένουν στον ΠΑΣ Γαλάτσι.

 

Από τη στγμή, όπου η αρκετά οργανωμένη ομάδα των βορείων προαστίων έπαψε να έχει κάποιον ξεκάθαρο στόχο να υλοποιήσει στον απαιτητικό τρίτο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ ξεκίνησε η παραγωγική διαδικασία ανάδειξης ποδοσφαιριστών που προέρχονται από τα πλούσια τμήματα υποδομών.

 

Με τον τεχνικό Θόδωρο Κουτσουδάκη να δίνει το στίγμα του και για τη συνέχεια:

 

«Τώρα η προσοχή μας στρέφεται εξ’ ολοκλήρου στην αναμέτρηση με τον Άγιο Δημήτριο. Ένα παιχνίδι στο οποίο θα αναμετρηθούν δύο ομάδες, που δεν έχουν βαθμολογικές αξιώσεις. Θα πάμε ελεύθερα να αποδώσουμε το ποδόσφαιρο, όπου μπορούμε, δίνοντας παράλληλα χρόνο συμμετοχής σε δικούς μας γηγενείς ποδοσφαιριστές. Με αυτή τη φιλοσοφία θα πορευτούμε μέχρι το τέλος της σεζόν, ώστε να αναδείξουμε κι άλλους δικούς μας παίκτες, που θα έχουν τη δυνατότητα να αποκομίσουν πολλές παραστάσεις, που θα τους φανούν χρήσιμες για το μέλλον».

 

 

Related posts

Μπαλόπουλος: «Πήγαμε εξαιρετικά, το μυαλό στον ΠΑΣ Γαλάτσι»

Abola Newsroom

ΕΠΣΑ: Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου

Abola Team

Καββαδίας: «Πάμε χωρίς άγχος να παλέψουμε»

Kώστας Παλαιολόγος