free page hit counter
18.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Μαυρίκος: «Δουλεύουμε με φόντο την επόμενη σεζόν»

Στις προτεραιότητες της ομάδας του αναφέρθηκε ο τεχνικός του Δάσους Χαϊδαρίου Δημήτρης Μαυρίκος

 

 

 

 

 

Ένα δείγμα της ποιότητάς και του πλούσιου ταλέντου που τους χαρακτηρίζει παρουσίασαν οι πολλοί πιτσιρικάδες του Δάσους Χαϊδαρίου στο τοπικό ντέρμπι με τον συντοπίτη Αστέρα, τον οποίο υπέταξαν με 1-0.

 

Οι «πρασινοκίτρινοι» αποδίδοντας πολύ όμορφο ποδοσφαιρο και με οδηγό τη τεράστια προσήλωσή τους στο αγωνιστικό πλάνο, έφτασαν σε μία νίκη γοήτρου, η οποία θα τους βοηθήσει και σε ψυχολογικό τομέα, ενόψει της τελική ευθείας του πρωταθλήματος του δευτέρου ομίλου της Γ’ Κατηγορίας.

 

Με τον τεχνικό Δημήτρη Μαυρίκο να απονείμει τα εύσημα στους ταλαντούχους παίκτες του:

 

«Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη στο τοπικό ντέρμπι με τον Αστέρα Χαϊδαρίου, η οποία θα μας βοηθήσει κυρίως στον ψυχολογικό τομέα. Πλέον συνεχίζουμε να δουλεύουμε έχοντας ως πυξίδα την επόμενη σεζόν αναδεικνύοντας συνεχώς γηγενείς μας ποδοσφαιριστές, με όραμα και ξεκάθαρο στόχο η επόμενη αγωνιστική σεζόν να μας βρει να θέτουμε υψηλές βλέψεις και το κυριότερο να γίνουμε πολύ πιο ανταγωνιστικοί. Τώρα στρέφουμε την προσοχή μας στην αναμέτρηση με τον πρωτοπόρο Χαλκηδονικό. Θα πάμε να παίξουμε την μπάλα μας αποσκοπώντας να φανούμε όσο πιο ανταγωνιστικοί μπορούμε».

 

 

Related posts

Συνεχίζει ο Μάκης Ραφαηλίδης στον Υμηττό

Kώστας Παλαιολόγος

Γαλαξίας-Πράσινα Πουλιά 1-2

Abola Team 3

Κύμα παραιτήσεων στον Α. Σ. Άφοβο Σεπολίων

Abola Team