free page hit counter
18.3 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Ζαμπέτας: «Όσο το δυνατόν πιο συγκεντρωμένοι»

Το στίγμα του για τη κομβική αναμέτρηση με τον Άφοβο Σεπολίων έδωσε ο τεχνικός του Ιπποκράτη Κώστας Ζαμπέτας

 

 

 

 

Με τον δείκτη αποφασιστικότητας στα ύψη εντείνουν στον Ιπποκράτη την προετοιμασία τους ενόψει της κυριακάτικης κομβικής αναμέτρησης με τον Άφοβο Σεπολίων.

 

Άπαντες στην ομάδα των δυτικών προαστίων δείχνουν να έχουν συναισθανθεί την κρισιμότητα του αγώνα και φέρονται διατεθειμένοι να δώσουν ό,τι καλύτερο μπορούν, ώστε να κατακτηθούν οι τρεις βαθμοί, που θα τους διατηρήσουν ολοζώντανες τις ελπίδες τους για την είσοδό τους στα μπαράζ ανόδου στον πρώτο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΑ.

 

Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Κώστα Ζαμπέτα:

 

«Το μυαλό και η όλη μας προσοχή έχουν επικεντρωθεί πλέον στην κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Άφοβο Σεπολίων. Ένα παιχνίδι ιδιαίτερο και ξεχωριστό, αφού φτάνουμε προς το τέλος και δεν έχουμε κανένα περιθώριο για βαθμολογικές απώλειες, εάν θέλουμε να διατηρήσουμε τις όποιες ελπίδες μας για την κατάληψη μιας θέσης στα μπαράζ ανόδου. Αυτό που προέχει, είναι να φανούμε όσο το δυνατόν συγκεντρωμένοι και καλύτερα προετοιμασμένοι»

 

Στο αγωνιστικό μέρος εκτός πλάνων έχουν τεθεί ο Λουκάς Κατσιλιάνος, που υποφέρει από βαρύ διάστρεμμα, όπως και οι Βασίλης Κοντογιαννόπουλος, Παναγιώτης Αναγνώστου, που παραμένουν τραυματίες.

 

 

 

 

Related posts

ΠΑΓΚΡΑΤΙ-ΓΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ: Η συνέντευξη Τύπου (vid)

abola10

ΕΠΣΑ: Τα σημερινά αποτελέσματα 5/2

Abola Newsroom

Πλάτων-Τόλμη Περιστερίου 3-2

Abola Team 3