free page hit counter
13.7 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Παπαζαφειρόπουλος: «Προέχει να κάνουμε το χρέος μας»

Στην ανάγκη η ομάδα του να εμφανιστεί πανέτοιμη αγωνισιτκά, ώστε να ανταποκριθεί στην κομβικ΄τελική ευθεία αναφέρθηκε ο τεχνικός του Χαλκηδονικού Περικλής Παπαζαφειρόπουλος

 

 

 

 

Με την απαιτούμενη προσοχή, συγκέντρωση, αλλά και με τη δέουσα σοβαρότητα ολοκληρώνουν στον Χαλκηδονικό την προετοιμασία τους ενόψει του επερχόμενου κρίσιμου αγώνα, που ακολουθεί κόντρα στο Δάσος Χαϊδαρίου.

 

Άπαντες στο φιλόδοξο συγκρότημα των βορείων προαστίων έχουν … αφήσει κατά μέρους τα κομπιουτεράκια, όσον αφορά τους βαθμούς που χρειάζεται η ομάδα, ώστε να σφραγίσει την απευθείας επάνοδό της στην Β’ Κατηγορία και στρέφουν αποκλειστικά την προσοχή τους στο πώς θα εμφανιστούν όσλο το δυνατόν σε καλύτερη δυνατή κατάσταση ώστε να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα που θα τους διατηρήσει εκ του ασφαλούς στην προνομιούχο δυάδα του δευτέρου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΑ.

 

Άκρως ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Περικλή Παπαζαφειρόπουλου:

 

«Το μυαλό και η όλη μας προσοχή εχει επικεντρωθεί στην αναμέτρηση με το Δάσος Χαϊδαρίου. Ολοκληρώνουμε τις υποχρεώσεις μας με μία πολύ καθοριστική τριάδα αγώνων κόντρα σε Δάσος Χαϊδαρίου εντός έδρας, Ταταύλα εκτός και Αρίωνα εντός. Αυτό, που προέχει, είναι να κάνουμε το χρέος μας, ώστε να τσεκάρουμε το εισιτήριο της άμεσης ανόδου, μακριά από υπολογισμούς και κομπιουτεράκια».

 

 

Related posts

Ξανά με Σάκη Καλογερόπουλο ο Διαγόρας Αιγάλεω

admin

ΕΠΣΑ: Τα πλήρη αποτελέσματα

Abola Team

Μορφίδης: «Σε κάθε παιχνίδι να είμαστε ανταγωνιστικοί»

Kώστας Παλαιολόγος