free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ψύλλιας: «Χρειαζόμαστε ακόμη βαθμούς για τη σωτηρία»

Στην αναγκαιότητα νίκης επί του Άτταλου στάθηκε ο τεχνικός της Αλσούπολης Θανάσης Ψύλλιας

 

 

 

Με την ψυχολογία και τον δείκτη αυτοπεποίθησης στα ύψη απόρροια της εξαιρετικής πορείας που πραγματοποιεί στο δεύτερο γύρο στον ιδιαίτερα απαιτητικό πρώτο όμιλο της Β’ Κατηγορίας ΕΠΣΑ η Αλσούπολη ρίχνεται το απόγευμα του Σαββάτου στην μάχη για τις ανάγκες της κρίσιμης εκτός έδρας αναμέτρησης κόντρα στον Άτταλο

 Ένα παιχνίδι ιδιαίτερο, με την ομάδα της Νέας Ιωνίας να χρειάζεται πάση θυσία το «τρίποντο», που θα την φέρει ακόμη πιο κοντά στην εκπλήρωση του αντικειμενικού στόχου της απευθείας παραμονής.

 Άκρως χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού ηγέτη Θανάση Ψύλλια: «Νιώθουμε ότι βρισκόμαστε σε πολύ καλή κατάσταση και αυτό το γεγονός μας οπλίζει με περίσσια αυτοπεποίθηση και πίστη στις δυνατότητές μας. Η προσοχή μας τώρα είναι αποκλειστικά στραμμένη στη αναμέτρηση με τον Άτταλο. Ένα παιχνίδι, στο οποίο οφείλουμε να παρουσιαστούμε κατάλληλα προετοιμασμένοι και απόλυτα συγκεντρωμένοι, ώστε να πάρουμε το αποτέλεσμα, που επιθυμούμε. Χρειαζόμαστε ακόμη βαθμούς για τη σωτηρία και θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη, που θα μας κάνει σαφώς πιο εύκολο το έργο μας για την κρίσιμη τελική ευθεία».

 

 

 

Related posts

Γιαννόπουλος: «Φανήκαμε πολύ ανταγωνιστικοί»

Kώστας Παλαιολόγος

Τεχνικό δίδυμο Λιαγκάκη – Μπακατσέλου στον ΑΟΝΑ!

Kώστας Παλαιολόγος

«Διπλή» ενίσχυση με Σπαντιδέα και Λαχανά ο Αστέρας Ζωγράφου

Kώστας Παλαιολόγος