free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τρανός: «Θέλουμε νίκη απέναντι στην πιο φορμαρισμένη ομάδα του ομίλου!»

Στην κρισιμότητα της αναμέτρησης με τον Πανερυθραϊκό αναφέρθηκε ο τεχνικός του Ηφαίστου Περιστερίου Θοδωρής Τρανός

 

 

 

Με τον δείκτη αποφασιστικότητας στα ύψη ολοκληρώνει ο Ήφαιστος Περιστερίου την προετοιμασία του για τις ανάγκες της κυριακάτικης καθοριστικής αναμέτρησης με τον επικίνδυνο και ιδιαίτερα φορμαρισμένο  Πανερυθραϊκό.

 

Άπαντες στο νεανικό συγκρότημα των δυτικών προαστίων δείχνουν να έχουν συναισθανθεί την κρισιμότητα του αγώνα και φέρονται διατεθειμένοι να υπερβάλλουν εαυτούς, ώστε να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα, που θα τους δωσει τη δυνατότητα να καθαρίσουν κατά μεγάλο βαθμό την υπόθεση – παραμονή στον απαιτητικό δεύτερο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ.

 

Ενδεικτικές του κλίματος που έχει καλλιεργηθεί, στο στρατόπεδο των «ροσονέρι» είναι οι δηλώσεις του τεχνικού ηγέτη Θόδωρου Τρανού:

 

«Καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε την πιο φορμαρισμένη ομάδα του ομίλου μας με βάση τα αποτελέσματα που έχει φέρει στους τελευταίους της αγώνες.

Από την πλευρά μας προετοιμαζόματε με απόλυτη αφοσίωση στο πλάνο μας, προκειμένου να φανούμε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνισιτκοί γίνεται, Θέλουμε πάση θυσία τη νίκη, ώστε να καθαρίσουμε σε μεγάλο βαθμό την υπόθεση παραμονή από τώρα και να μην μπλέξουμε τιος τελευΤαίες αγωνιστικές».

 

Related posts

Κετσετζόγλου: «Αήττητοι μέχρι το τέλος!»

Kώστας Παλαιολόγος

Επέστρεψε ο Σάσσαλος στο τιμόνι του ΑΟ Περιστερίου

Kώστας Παλαιολόγος

Το…τραίνο τη Διάνας δεν σταμάτησε στο Ρουφ!

abola10