free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Δικαίωση Θριάμβου Αθηνών με Λαύρα

Κατακυρώθηκε με 3-0 τέρματα στον Θρίαμβο Αθηνών το πρόσφατο παιχνίδι με την Λαύρα Αργυρούπολης, έπειτα από την ένσταση που κατέθεσαν οι «γαλαζοπράσινοι» 

 

Ο Θρίαμβος Αθηνών ήταν ο μεγάλος νικητής της εκδίκασης της ένστασης που κατέθεσε προ ημερών σε βάρος της Λαύρας Αργυρούπολης αναφορικά  με την αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστή από μέρους της ομάδας των «βυσσινί» στη μεταξύ τους αναμέτρηση, η οποία διεξήχθη στις 6 Απριλίου.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο αγώνας κατακυρώθηκε στον Θρίαμβο Αθηνών με 3 – 0, με τον σύλλογο της Αργυρούπολης να δέχεται και ποινή -3 βαθμών από την τρέχουσα σεζόν, αλλά και 1000 ευρώ πρόστιμο.

Αναλυτικά η ποινή:

«Εκδικάστηκε η ένσταση του σωματείου Π.Α.Ο. ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΑΘΗΝΩΝ κατά του σωματείου Α.Ο. ΛΑΥΡΑ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ για παράβαση της προκήρυξης σχετικά με αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστή στον μεταξύ τους αγώνα Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας στις 6/4/2019, η οποία έγινε ΔΕΚΤΗ από την Πειθαρχική Επιτροπή της Ένωσης.

Ο αγώνας κατακυρώθηκε υπέρ ρου σωματείου Π.Α.Ο. ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΑΘΗΝΩΝ με τέρματα 3 – 0 και αφαιρέθηκαν τρεις (3) βαθμοί από τον βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας περιόδου, από το σωματείο Α.Ο. ΛΑΥΡΑ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ, στο οποίο επιβλήθηκε χρηματική ποινή χιλίων (1.000) ευρώ.». 

 

 

 

 

Related posts

Δεν πάνε πουθενά Ποζίδης και Πάλλας!

abola10

Τριπλό «χτύπημα» με Τζανετάκη, Κασίμ και Χασιώτη η Τερψιθέα

Kώστας Παλαιολόγος

Ζαμπούρας: «Αντιμετωπίζουμε την πιο ισορροπημένη ομάδα»

Kώστας Παλαιολόγος