free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 5ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Πανέτοιμος ο Ιωνικός για τον «τελικό» με ΠΟΑ

Ολοκλήρωσε ο Ιωνικός την προετοιμασία του για το ματς της χρονιάς κόντρα στον Ατσαλένιο

 

 

Είναι το παιχνίδι  ορόσημο για τη χρονιά όπως πήγαν τα πράγματα. Είναι το ματς χωρίς αύριο που θα κρίνει αν ο Ιωνικός μας  διεκδικήσει τη δυνατότητα,μέσω μπαράζ, για μπαράζ ή με συνδυασμό αποτελέσματος να πάρει την απευθείας άνοδο.

 

Σε καθε περίπτωση ένα είναι σίγουρο. Οτι ο Δημήτρης Αρναούτης και τα παιδιά του θα αντιμετωπίσουν το εν λόγω ματς  κάνοντας μία πραγματική κατάθεση ψυχής.  Αλλωστε αυτό έκαναν από το ξεκίνημα της δύσκολης διαδρομής στο Πρωτάθλημα της Γ Εθνικής, εκεί όπου ο αρχικός στόχος που επετεύχθη ήταν  η γρήγορη σωτηρία, αλλά η σοβαρή δουλειά του προπονητικού τιμ, προεξάρχοντος του κοουτς Δημήτρη Αρναούτη και των συνεργατών του(Λιούγκος,Παπαμιχαήλ) , όλων των ποδοσφαιριστών μηδενός εξαιρουμένου και  βέβαια της διοίκησης και της οικογένειας Τσιριγώτη,συν τις γκέλες των ομάδων που ήταν απο πάνω μας έφεραν αυτό το αποτέλεσμα.

 

Η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Ιστορικό Π.Ο.Α. ολοκληρώθηκε με πρωινή προπόνηση και εν συνεχεία η αποστολή «πέταξε» για το Ηράκλειο εκεί όπου την περιμένει μία ακόμα πρόκληση..Μοναδικός απόντας ο Θέος, επιστρέφει ο Πατσατζόγλου σε σχέση με το τελευταίο ματς.

Related posts

Γ’ Εθνική: Αναβλήθηκε η 21η αγωνιστική στον πέμπτο όμιλο

Abola Team

Σταυριανός: «Ο ΠΑΟ Ρουφ πανέτοιμος και για τη Σούπερ Λιγκ 2»

Abola Team

Λαϊβεράς: Χαρούμενος που επιστρέφω στο Κερατσίνι!

abola10