free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Παπαρούνης: «Είχαμε ανάγκη αυτή τη νίκη!»

Στη σπουδαιότητα του «τριπόντου» απέναντι στον Α.Ο. Ιλίου αναφέρθηκε ο τεχνικός του ΑΟ Χαϊδαρίου Νίκος Παπαρούνης

 

 

 

 

Στον δρόμο των επιτυχιών μετά από ακιρό επανήλθε δριμύτερος ο Α.Ο. Χαίδαρίου επικρατώντας δύσκολα με 1-0 τουιδιαίτερα αξιόμαχου Α.Ο. Ιλίου. 

Σε μία αναμέτρηση, η οποία συγκέντρωνε πολλές ιδιαιτερότητες, οι «κυανέρυθροι» κατάφεραν να επικρατήσουν στο … ουδέτερο ΔΑΚ Αιγάλεω διατηρώντας ζωντανές τις πιθανότητές τους για την κατάληψη της τρίτης θέσης του απαιτητικού δεύτερου ομίλου της Α’ Κατηγορίας. 

Ο τεχνικός Νίκος Παπαρούνης για ακόμη ένα παιχνίδι το τελευταίο διάστημα έδωσε χρόνο συμμετοχής σε πολλούς νεαρούς παίκτες που προέρχονται από τα τμήματα υποδομών, με πιο τρανή περίπτωση αυτή του Τάσου Λαγού, ο οποίος πραγματοποίησε το επίσημο ντεμπούτο τους την πρώτη ομάδα, παρουσιάζοντας ικανοποιητικά δείγματα γραφής

 

Με τον επιτυχημένο προπονητή να δίνει το δικό του ξεκάθαρο στίγμα:

 

«Πήραμε μία νίκη , την οποία είχαμε ιδιαίτερη ανάκγη κυρίως από ψυχολογικής άποψης, όσο και βαθμολογικής. Επιστρέψαμε μετά από καιρό στις επιτυχίες και μάλιστα απέναντι σ’ ένα αντίπαλο, που χρειαζόταν τους βαθμούς και κόντρα σε αρκετά αγωνιστικά προβλήματα

 

Θεωρώ ότι είναι μέσα στις δυνατότητές μας η κατάκτηση της τρίτης θέσης, αφού χρειαζόμαστε ουσιαστικά τέσσερις βαθμούς για να το πετύχουμε. Σε ακόμη ένα παιχνίδι δώσαμε χρόνο συμμετοχής σε παιδιά που προέρχονται από τις υποδομές παίρνοντας χρήσιμες εμπειρίες και αγωνιστικές παραστάσεις. Ξεκάθαρη επιδίωξή μας είναι να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται»

 

 

Related posts

Παραιτήθηκε ο Τάσος Δημητρίου από τον Α.Ο. Χαϊδαρίου

Kώστας Παλαιολόγος

Στις 5 Ιουνίου η κρίσιμη Γενική Συνέλευση στον Α.Ο. Περιστερίου

Ευχαριστίες Ρουφ για τη φιλοξενία της Διάνας

abola10