free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τσιμπάκης: «Μας στοίχισε ένα καταστροφικό 15λεπτο»

Στο πολύ άσχημο πρώτο 15λεπτο του δευτέρου μέρους στάθηκε ο προπονητής του Πανερυθραϊκού Αντώνης Τσιμπάκης

 

 

 

 

 

Το αξιοζήλευτο νικηφόρο σερί των πέντε προηγούμενων αναμετρήσεών του έλαβε τέλος για τον Πανερυθραϊκό, ο οποίος υποτάχθηκε εκτός έδρας με 3-1 στην ανωτερότητα του αποφασιστικού και ιδιαίτερα ψυχωμένου Ηφαίστου Περιστερίου.

 

Ο τεχνικός Αντώνης Τσιμπάκης στις δηλώσεις που παραχώρησε, εστίασε στο πολύ άσχημο πρώτο 15λλεπτο του δευτέρου μέρους, διάστημα, όπου η ομάδα του δέχθηκε και τα τρία της τέματαμ, παρουσιάζοντας σημάδια αποσύνθεσης:

 

«Στο πρώτο ημίχρονο θεωρώ ότι φανήκαμε ιδιαίτερα ανταγωνισιτκοί κόντρα στον Ήφαιστο Περιστερίου. Δεν απειληθήκαμε, ελέγχαμε πλήρως τον αγώνα, ενώ θα μπορούσαμε με λίγη τύχη να προηγηθούμε, αλλά παρουσιάσαμε ένα θέμα στην τελική πάσα.

 

Στο δεύτερο ημίχρονο μας στοίχισε το καταστροφικό πρώτο δεκαπεντάλεπτο. Ένα διάστημα, όπου δεν λειτουργήσαμε καθόλου καλά στο ανασταλιτκό μέρος,όπου και δεχθήκαμεμκκια τα τρία γκολ, παρουσιάζοντας έλλειμμα συγκέντρωσης. Προς το τέλος, πιέσαμε τον αντίπαλό μας πετύχαμε ένα γκολ, ενώ δημιουργήσαμε ορισμένες άλλες φάσεις. Τώρα θα επισκεντρώσουμε την προσοχή μας στα εναπομείνατα παιχνίδια επιδιώκοντας να φανούμε όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται».

 

 

 

Related posts

Διπλή ενίσχυση με Επιτροπάκη και Παλάτσιο για τον ΠΑΟ Ρουφ

Νίκη μετά από 35 μέρες για τη Διάνα

abola10

Όρθια στην Ερυθραία η Κηπούπολη

abola10