free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Φυλακούρης: «Ξυπνήσαμε όταν βρεθήκαμε να χάνουμε 3-0»

Στα αίτια που οδήγησαν την ομάδα του σε ήττα με 3-1 από τον Υμηττό, αναφέρθηκε ο τεχνικός του Ποσειδώνα Γλυφάδας Πέτρος Φυλακούρης

 

 

 

 

Σε δεινή βαθμολογική θέση στον ιδιαίτερα απαιτητικό δεύτερο όμιλο της Β’ Κατηγορίας ΕΠΣΑ περιήλθε ο Ποσειδώνας Γλυφάδας με την ήττα 3-1 που γνώρισε από τον Υμηττό.

Ένα αποτέλεσμα, το οποίο ψαλιδίζει σε πολύ μεγάλο βαθμό τις ελπίδες που τρέφει το συγκρότημα των νοτίων προαστίων αναφορικά με την υπόθεση παραμονή.

Ο τεχνικός Πέτρος Φυλακούρης έσπευσε να σταθεί στους τομείς που οδήγησαν την ομάδα του σε αυτό το αποτέλεσμα:

«Κάναμε πολύ άσχημη εμφάνιση απέναντι στον Υμηττό, Δυστυχώς ξυπνήσαμε πολύ αργά και συγκεκριμένα από την στιγμή που βρεθήκαμε να χάνουμε με 3-0. Ουσιαστικά δεχθήκαμε τρία γκολ από στημένες φάσεις και από ατομικά μας λάθη.

 

Σ’ εκείνο το σημείο αντιδράσαμε, δημιουργήσαμε φάσεις, μειώσαμε το σκορ, αλλα΄πέραν τούτου δεν μπορούσαμε να πετύχουμε κάτι θετικό. Μετά από αυτή την ήττα διαπσιτώνουεμ ότι οι ελπίδες μας για παραμονή μειώνονται σε σημαντικό βαθμό και οφείλουμε να υπερβάλουμε εαυτούς στα τελευταία παιχνίδια, ώστε να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν». 

 

 

 

Related posts

Γαλαξίας Περιστερίου: Βαρύ πένθος, απεβίωσε το μέλος του Δ.Σ, Κώστας Τάρτσαρ

Γιώργος Ανανίδας

“Μοιρασιά” με πολλά γκολ στο Αθηναϊδα-Παράδεισος

Abola Newsroom

«Βαθμός» στο Γουδή για Μελίσσια

Nάσος Φακίδης