free page hit counter
18.7 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ABOLA PLUS

Μηνάς Λυσάνδρου νέος πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ

Στη… μονομαχία ΑΕΚ και ΠΑΟΚ για την προεδρία της Σούπερ Λιγκ, νικητές βγήκαν οι κιτρινόμαυροι καθώς ο Μηνάς Λυσάνδρου εκλέχθηκε νέος πρόεδρος της Λίγκας.

Συγκεκριμένα ο Μηνάς Λυσάνδρου (αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΕΚ), έλαβε οχτώ ψήφους, ενώ ο έτερος διεκδικητής της προεδρίας, Μάκης Γκαγκάτσης (αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΠΑΟΚ), έλαβε έξι.

Αξίζει να σημειωθεί πως καθοριστικό ρόλο για την εκλογή του Μηνά Λυσάνδρου έπαιξαν οι ψήφοι του Παναθηναϊκού και του Πανιωνίου, οι οποίοι έδειχναν να πηγαίνουν προς το λευκό μέχρι και λίγο πριν την ψηφοφορία, όμως τελικά σύμπραξαν με την κιτρινόμαυρη πλευρά, αλλά και με αυτή του Ολυμπιακού, ο οποίος επίσης στήριξε την υποψηφιότητα του Λυσάνδρου.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μηνάς Λυσάνδρου, είναι ο 13ος πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ. Παράλληλα με την εκλογή του κατέχει αυτόματα και θέση αντιπροέδρου στην ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία.

Όσον αφορά το πώς ψήφισαν οι ομάδες, οι οχτώ που στήριξαν τον Λυσάνδρου, ήταν οι εξής: ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Άρης, Πανιώνιος, Απόλλων Σμύρνης, ΟΦΗ και Λαμία.

Από την άλλη, οι έξι που έδωσαν την ψήφο τους στο Μάκη Γκαγκάτση ήταν οι ΠΑΟΚ, ΑΕΛ, Ατρόμητος, Λεβαδειακός, Ξάνθη και Παναιτωλικός.

Δεν συμμετείχε στην ψηφοφορία ο Αστέρας Τρίπολης, ενώ λευκό ψήφισε ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Related posts

Μητσοτάκης: Το πλάνο επιστροφής στη νέα κανονικότητα

admin

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 15 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα

Abola Team 3

GTBB : Η Ελληνική γεύση ταξιδεύει παγκόσμια

Kώστας Παλαιολόγος