free page hit counter
17.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σκληρή απάντηση του Αθηναϊκού!

Συνεχίζουν τον πόλεμο ανακοινώσεων Αθηναϊκός και “Σάντα”.

 

Πριν από λίγη ώρα διαβάσατε την ανακοίνωση της Αγίας Παρασκευής, η οποία και απαντάει σε αντίστοιχη του Αθηναϊκού (ζητούμε συγγνώμη στους φίλους που μας διαβάζουν που δεν έχουμε την πρώτη ανακοίνωση, αλλά για λόγους που μόνο από τους “λόρδους” γνωρίζουν η πρώτη ανακοίνωση δόθηκε μόνο σε συγκεκριμένο αθλητικό μέσο, το οποίο και είναι συνδρομητικό, ως εκ τούτου δεν δύναται να έχουμε πρόσβαση).

 

Από εκεί και πέρα στους “κιτρινέρυθρους” συνεχίζουν την αντιπαράθεση, αν και στο τέλος της νέας τους ανακοίνωσης αναφέρουν ότι δεν έχουν πρόβλημα με την ομάδα της Αγίας Παρασκευής συνολικά.

 

Πιο αναλυτικά από τους Βυρωνιώτες τονίζουν:

 

“Ανακοίνωση Επιτροπής Ποδοσφαίρου Α.Σ Αθηναϊκός:

Με μεγάλη μας έκπληξη, διαβάσαμε προ ολίγου την ανακοίνωση-απάντηση της ομάδας της Αγίας Παρασκευής, η οποία επί της ουσίας μας εγκαλεί λέγοντας μας ότι ήμασταν σε άλλο γήπεδο.

Θέλετε να σας απαντήσουμε σε αυτό?

Αν και η ιστορία, η διαδρομή και τα όσα έχουμε πετύχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν μας το επιτρέπουν, θα το κάνουμε.

Στο τέλος του αγώνος, ο τερματοφύλακας σας απευθύνθηκε με χυδαίο τρόπο εναντίον ποδοσφαιριστή και φυσιοθεραπευτή μας, παρουσία του Γενικού μας Αρχηγού, ο οποίος από κοινού με τον αρχηγό της ομάδας σας, έληξαν την εν λόγω διαμάχη.

Σε αυτό το σημείο όμως, θα μας επιτρέψετε με την σειρά μας, να σας εγκαλέσουμε και εμείς σχετικά με το φύλλο αγώνα που έχετε στα χέρια σας.

Το φύλλο αγώνα, πράγματι αναφέρει ότι ο φυσιοθεραπευτής μας εξύβρισε τον προπονητή σας και είναι αδικαιολόγητος για αυτή την ενέργεια, ουδέποτε όμως χειροδίκησε εναντίον του κ. Κωνσταντόπουλου.

Το ίδιο φύλλο αγώνα, αναφέρει πως ο προπονητής σας εξύβρισε ποδοσφαιριστή μας.

Αυτά σας τα αναφέρουμε, γιατί ξέρετε το να γράφει ο οποιοσδήποτε ανακρίβειες για τις πράξεις κάποιου είναι εύκολο μεν, ποινικά κολάσιμο δε.

Ο προπονητής σας, κ. Κωνσταντόπουλος ξέρει πολύ καλύτερα από εμάς, τι έκανε μετά το τέλος του αγώνος.

Άλλωστε, μόνοι σας μαρτυρήσατε την διαφορά των δύο προπονητών.

Ο μεν δικός μας, ως όφειλε προσπαθούσε να ηρεμήσει τα πνεύματα, ο δε δικός σας αναλώθηκε σε λεκτικές και όχι μόνο, διαμάχες με ποδοσφαιριστές.

Και κάτι ακόμη.

Απ’ την πρώτη στιγμή που η αποστολή της ομάδας μας έφτασε στο γήπεδο, το κλίμα μεταξύ ποδοσφαιριστών και παραγόντων ήταν άψογο.

Άλλωστε, σε αυτό βοήθησε το γεγονός πως διαθέτουμε ποδοσφαιριστές που κατά το παρελθόν έχουν αγωνιστεί και στις δύο ομάδες.

Σας υπενθυμίζουμε, οτι ακόμα και μετά το τέλος του παιχνιδιού, δεν υπήρξε διαπληκτισμός παραγόντων.

Ακόμα και το πλαστικό κάθισμα που έπεσε στον αγωνιστικό χώρο όπως και το πλαστικό μπουκάλι(αναφέρονται στο φύλλο αγώνος), ουδέποτε τα καταλογίσαμε σε εσάς, γνωρίζοντας πως εσείς δεν ταυτίζεστε με τέτοιου είδους ενέργειες.

Κλείνοντας, θέλουμε να γνωρίζετε πως ως σωματείο, σεβόμαστε την διαδρομή, την ιστορία και το ήθος της ομάδας σας.

Σας τονίζουμε όμως πως η ανακοίνωσή μας στόχευε εξατομικευμένα στον κ. Κωνσταντόπουλο και όχι στην ομάδα σας”.

Related posts

Αρζένης: «Ομάδα πολύ οργανωμένη ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου»

Kώστας Παλαιολόγος

Δάφνη παλαιού Φαλήρου Άγιο Δημήτριο 3-0

admin

Επίδειξη ισχύος ο Χαραυγιακός (2-1)

Abola Team