free page hit counter
13.7 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Θεοχαρίδης και Ρήγας οι νέοι τεχνικοί διευθυντές των υποδομών της Κηπούπολης

Την έναρξη της συνεργασίας της με τους Δημήτρη Θεοχαρίδη και Θανάση Ρήγα ανακοίνωσε η Κηπούπολη, ευελπιστώντας στην αρτιότερη αναδόμηση των υποδομών της

 

 

 

 

Σε επαγγελματικά πρότυπα κινούνται τα πάντα στην Κηπούπολη.

 

Οι ιθύνοντες του φιλόδοξου και άκρως οργανωμένου σωματείου των δυτικών προαστίων φροντίζουν να οργανώσουν όλα τα τμήματά τους ηλικιακά, προσβλέποντας στη δημιουργία ενός συνόλου, το οποίο θα απαρτίζεται μελλοντικά κυρίως σε γηγενείς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα καταρτιστούν ποδοσφαιρικά κάτω από τις ιδανικότερες των προϋποθέσεων.

 

Σε αυτό το πλαίσιο η διοίκηση της Κηπούπολης ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με δύο σπουδαίους προπονητές και το κυριότερο δασκάλους του σύγχρονου ποδοσφαίρου, όπως αυτό θα πρέπει να διδάσκεται στις μικρές ηλικίες

 

Συγκεκριμένα, έπειτα από απόφαση της διοίκησης της Κηπούπολης οι Δημήτρης Θεοχαρίδης και Θανάσης Ρήγας αποτελούν τους δύο νέους τεχνικούς διευθυντές της Ακαδημίας του συλλόγου.

 

Η σχετική ανακοίνωση της Κηπούπολης:

 

»Το Δ.Σ. του Α.Ο ΚΗΠΟΥΠΟΛΗΣ βρίσκεται σε ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τούς Θεοχαρίδη Δημήτριο και τον Θανάσης Ρήγας στίς θέσεις των Τεχνικών Διευθυντών της Ακαδημίας μας .

Τούς ευχόμαστε λοιπόν «σιδεροκέφαλοι» και κάθε επιτυχία για τον Σύλλογο!»

 

 

 

Related posts

Αποκτά το δικό του γήπεδο ο ΠΟΨ!

Kώστας Παλαιολόγος

Πέντε αστέρων ο Βύρωνας!

Abola Team

Φιλίππου: «Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου, έδειξαν πάθος!»