free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Βασιλάκης: «Μία νίκη ακόμη με Λαύρα και σωθήκαμε»

Σύνθημα για νίκη επί της Λαύρας Αργυρούπολης, που ισοδυναμεί με παραμονή, έδωσε ο Πρόεδρος των Βριλησσίων Διαμαντής Βασιλάκης

 

 

 

 

Τη διαρκή ανοδική τους πορεία στον τρίτο όμιλο της Β’ Κατηγορίας αποδεικνύουν περίτρανα τα Βριλήσσια χάρη στις εξαιρετικές τους εμφανίσεις. 

Η αγωνιστική μεταμόρφωση προς το καλύτερο που χαρακτηρίζει την ομάδα των βορείων προαστίων στον δεύτερο καθοριστικό γύρο, αποδείχθηκε περίτρανα και στην αναμέτρηση της περασμένης Κυριακής κόντρα στον Πρωταθλητή του ομίλου ΠΑΟ Καματερού. 

Απέανντι στην κατά τεκμήριο κορυφαία ομάδα του ομίλου τα Βριλήσσια παρουσιάστηκαν αρκετά ανταγωνιστικά κοιτώντας στα μάτια τον αντίπαλο τους και ηττήθηκαν στις λεπτομέρειες κάτι που άλλωστε μαρτυρά και το τελικό 2-1 υπέρ της γηπεδούχου ομάδας, με το οποίο το Καματερό στέφθηκε και μαθηματικά πρωταθλήτρια τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος του «μαραθωνίου». 

Άπαντες πλέον στρέφουν στην προσοχή τους στην προσεχή κομβική αναμέτρηση με την Λαύρα Αργυρούπολης, όπου η νίκη αποτελεί μονόδρομο, ώστε η ομάδα να εξασφαλίσιε τη παρμαονή της. 

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του Προέδρου Διαμαντή Βασιλάκη:

 

«Η ομάδα μας βρίσκεται σε πολύ καλό αγωνιστικό μομέντιουμ και αυτό  το αποδεικνύει με τις εμφανίσεις της. Πλέον το μυαλό και η προσοχή μας επικεντρώνονται το επόμενο κρίσιμο παιχνίδι που μας περιμένει κόντρα στη Λάυρα Αργυρούπολης. Χρειαζόμαστε ακόμη μία νίκη, ώστε να εξασφαλίσουμε τη σωτηρία μας κι εκτιμώ ότι είναι στο χέρι μας να τα καταφέρουμε».

 

  

Related posts

Η ώρα της στέψης για τον ΠΑΟ Καματερού

Ζαμπούρας: «Να ολοκληρώσουμε τη χρονιά με νίκη!»

Ο Ιπποκράτης 1-0 την Άμιλλα

Abola Team