free page hit counter
19.7 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Γκοβερίνος: «Η υπόθεση παραμονή εξαρτάται από εμάς»

Το στίγμα του αναφορικά με την προσπάθεια των παικτών του για τη παραμονή, εξέφρασε ο τεχνικός της Δάφνης Παλαιού Φαλήρου Γιώργος Γκοβερίνος

 

 

 

 

 

Αποφασισμένοι να παλέψουν μέχρις εσχάτων για την εκπλήρωση του στόχου της απευθείας παραμονής στον ιδιαίτερα απαιτητικό πρώτο όμιλο της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣΑ παρουσιάζονται άπαντες στην Δάφνη Παλαιού Φαλήρου. 

Στην ομάδα των νοτίων προαστίων έχουν ήδη διαγράψει από την μνήμη τους την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από τον Άρη Πετρούπολης με 2-0 και πλέον στρέφου την προσοχή τους αποκλειστικά στο επερχόμενο κρίσιμο παιχνίδι που τους περιμένει κόντρα στην Ηλιούπολη. 

Ο τεχνικός Γιώργος Γκοβερίνος έσπευσε να σταθεί στην κρισιμότητα της κατάστασης, τονίζοντας ότι οι παίκτες του δείχνουν διατεθειμένοι να παλέψουν με όλες τοςυ τις δυνάμεςι για το καλύτερο δυνατόν μέχρι τέλους: 

«Είμαστε διατεθειμένοι να παλέψουμε για την σωτηρία μας μέχρι τέλους,. Νιώθουμε έτοιμοι να δώσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και στα τρία παιχνίδια που απομένουν. Η υπόθεης παραμονή εξαρτάται πλεόν αποκλειστικά από εμάς».

 

Στα ευχάριστα για την τεχνική ηγεσία  ενόψει Ηλιούπολης συγκαταλέγεται η παντελής έλελιψη αγωνιστικών προβλημάτων.

 

 

 

 

Related posts

Τζίτζης: «Μόνο νίκη με Τερψιθέα!»

Kώστας Παλαιολόγος

ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ 1-1

abola10

Βλάχος: «Κομβικό το παιχνίδι με το Παλαιό Φάληρο»

Kώστας Παλαιολόγος