free page hit counter
19.3 C
Αθήνα
18 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Μαντζούνης: «Ο Φωστήρας είναι η κορυφαία ομάδα της κατηγορίας»

Ιδιαίτερα εγκωμιαστικά σχόλια για την ποιότητα του Πρωταθλητή Φωστήρα αφιέρωσε ο τεχνικός της Νέας Ιωνίας Ανδρέας Μαντζούνης

 

 

 

 

Αρκετά ανταγωνιστικό πρόσωπο παρουσίασε η Νέα Ιωνία απέναντι στον Φωστήρα, αναδεικνύοντας πολλές από τις αγωνιστικές αρετές, παρά την ήττα της με 1-0

 

Οι «γαλαζοκίτρινοι» μέχρι ενός σημείου κοίταξαν στα … μάτια τον «Φονέα», ο οποίος εδώ και δύο εβδομάδες έχει αναδειχθεί και μαθηματικά Πρωταθλητής του δευτέρου ομίλου της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣΑ.

 

Γεγονός το οποίο προσδίδει περισσότερα … γαλόνια σεβασμού για το συγκρότημα των βορείων προαστίων, παρά το γεγονός ότι υποχρεώθηκε στην πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα από τη ημέρα, όπου ο Ανδρέας Μαντζούνης βρέθηκε στην άκρη του πάγκου.

 

Ο επιτυχημένος τεχνικός σε δηλώσεις που παραχώρησε, είχε μόνο κολακευτικά λόγια να πει για την ποιότητα και τη δυναμική του Φωστήρα

 

«Αντιεμτωπίσαμε την κορυφαία ομάδα της Κατηγορίας και αυτή δεν είναι άλλη από τον Φωστήρα. Με εξαίρεση τα πρώτα 15 λεπτά, όπου μπήκαμε φοβισμένα, η εικόνα της ομάδας μας ήταν εξαιρετική, Ισορροπήσαμε και στο δεύτερο ημίχρονο φανήκαμε ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί. Θα μπορούσαμε με λίγη τύχη να πάρουμε κάτι καλύτερο από την αναμέτρηση, εφόσον αξιοποιούσαμε τις ευκαιρίες που μας παρουσιάστηκαν.

 

Δείξαμε ότι μπορούμε να σταθούμε απέναντι σ εομάδες με τη δυναμική και την ποιότητα του Φωστήρα και του ανήκουν πολλά συγχαρητήρια για την άνοδο.

 

Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την εικόνα των παικτών μου και τώρα στρέφουμε αποκλειστικά την προσοχή μας στην αναμέτρηση με τον Άγιαξ Ταύρου, όπου με ενδεχόμενη νίκη αγκαλιάζουμε την παραμονή».

 

 

 

Related posts

Οριστικό το «λουκέτο» στα τοπικά πρωταθλήματα. Δεν πάρθηκε απόφαση για την Γ’ Εθνική…

Abola Team

Ρούπτσος: «Βελτιωμένοι με Χαραυγιακό»

Kώστας Παλαιολόγος

Οι ευχαριστίες του Ματθαίου Τζιβελέκη στη Διάνα

abola10