free page hit counter
17.7 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Δουγιέκος: «Θα εξαντλήσουμε τις πιθανότητές μας»

Το πάθος που επικρατεί στην ομάδα του για νίκη επί της Τόλμης Περιστερίου ανέδειξε ο τεχνικός του Κεραυνού Πετρούπολης Παναγιώτης Δουγιέκος

 

 

 

 

 

Με τον δείκτη αποφασιστικότητας στα ύψη, εντείνουν στον Κεραυνό Πετρούπολης την προετοιμασία τους ενόψει του επερχόμενου δύσκολου, όσο και ιδιαίτερα καθοριστικού αγώνα που περιμένει την ομάδα κόντρα στην Τόλμη Περιστερίου,.

 

Το ρεπό της προηγούμενης αγωνιστικής έδωσε τη δυνατότητα στον τεχνικό Παναγιώτη Δουγιέκο και τους στενούς του συνεργάτες να δουλέψουν εμπεριστατωμένα σε θέματα τακτικής,  με την προοπτική η ομάδα να φανεί απόλυτα προσηλωμένη στο τακτικό «κομμάτι»

 

Ο τεχνικός Παναγιώτης Δουγιέκος αναφερόμενος στην κρίσιμη τελική ευθεία, που περιμένει την ομάδα του, ανέφερε τα εξής:

 

 

«Έχουμε θέσει στην τελική ευθεία την προετοιμασία μας μετά το ρεπό. Με ξεκάθαρη επιδίωξη να φανούμε όσο το δυνατόν πιο συγκεντρωμένοι γίνετια για τις ανάγκες της καθοριστικής αναμέτρησης με την Τόλμη Περιστερίου. Μία πολύ δυνατή κι αξιόλογη ομάδα,. Από την πλευρά μας γνωρίζουμε ότι η είσοδός μας στα μπαράζ δεν εξαρτάται αποκλειστικά από τα δικά μας αποτελέσματα, αλλά είμαστε αποφασισμένοι να εξαντλήσουμε τις πιθανότητές μας και να παλέψουμε όσο περισσότερο μπορούμε σε αυτές τις δύο εναπομείνασες αγωνιστικές».

 

 

Related posts

ΕΠΣΑ: Το πρόγραμμα και οι διαιτητές του Σαββατοκύριακου 5-6/11

Abola Newsroom

Τα σημερινά (26/10/19) αποτελέσματα στην ΕΠΣΑ

Abola Newsroom

Κεραυνός Πετρούπολης-ΑΟ Κωφών 3-1

Abola Team 3