free page hit counter
14.7 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Γεωργίου: «Δουλεύουμε για τον πρώτο μεγάλο τελικό!»

Στην κρισιμότητα που έχει αποκτήσει για τον Γ.Σ. Καισαριανής η αναμέτρηση με τον Κεραμεικό, αναφέρθηκε ο Θανάσης Γεωργίου

 

 

 

Στον ρυθμό του κομβικού αγώνα με τον Κεραμεικό κινούνται τα πάντα στον .ΓΓ.Σ. Καισαριανής.

Ενδεικτικές της κρισιμότητας του αγώνα και του τρόπου με τον οποίο τον προσεγγίζουν άπαντες στον σύλλογο των ανατολικών προαστίων, είναι οι δηλώσεις του πολυσύνθετου παίκτη Θανάση Γεωργίου, ο οποίος από την πλευρά του τόνισε πως η ομάδα προετοιμάζεται για τον πρώτο μεγάλο τελικό για την ομάδα, σε μία μεγάλη αντίπαλο για την τέταρτη θέση, όπως είναι ο Κεραμεικός.

  

Αναλυτικά:

«Μετά από ένα ατυχές αποτέλεσμα στην Πετρούπολη καταφαραμε να δείξουμε ενότητα και να κερδίσουμε την Τόλμη παρότι παίζαμε ουσιαστικά χωρίς κανονικό τερματοφύλακα και μπράβο στο Συμπαίκτη μας Ντριτσο που φόρεσε τα γάντια και παρότι δεν είναι η φυσική του θέση στάθηκε όρθιος στο ύψος των περιστάσεων.

Όλη αυτή την βδομάδα δουλεύουμε καθημερινά με τον κοουτς Πολυμερη και το επιτελείο του για τον πρώτο μεγάλο τελικό που έχουμε μπροστά μας με αντίπαλο τον Κεραμεικο σε μια εκτός έδρας δύσκολη αποστολή για την συνέχεια.

Εμείς ξέρουμε ότι μόνο η νίκη μας κάνει και θα παίξουμε για αυτή γνωρίζοντας πάντα ότι βάση προγράμματος φαβορί για την τετάρτη προνομιούχο θέση που οδηγεί στα μπαραζ είναι η ομάδα της Πετρουπολης.

Ελπίζουμε την κυριακή να γίνει ένα ωραίο ματς να κερδίσει ο καλύτερος που ελπίζουμε να είμαστε εμείς και μετά το τέλος του να μην χρειαστεί καμία από τις δυο ομάδες να ασχοληθούν με τη διαιτησία η εξωγενης παράγοντες».

Related posts

ΕΠΣΑ: Οι αγώνες του Σαββάτου (7/3)

Abola Team

Καπράλος: «Ανταγωνιστικοί κόντρα στον Εθνικό Αστέρα»

Kώστας Παλαιολόγος

Καρπούζας: «Η τύχη μας γύρισε την πλάτη»

Kώστας Παλαιολόγος