free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Με επιτυχία η έκθεση «Healthy Life Festival» στο Μαρούσι (βίντεο)

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη η έκθεση «Healthy Life Festival» που διοργανώθηκε στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo.

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν να ενημερώσει τον κόσμο για τα οφέλη του αθλητισμού σε όλες τις ηλικιακές και κοινωνικές ομάδες.

Η εκδήλωση είχε θέμα «Μαρούσι Ολυμπιακός Δήμος: Αθλητικές Δράσεις & Σωματική Ευεξία». Συντονίστρια ήταν η επιτυχημένη προπονήτρια και Υπεύθυνη Εθελοντισμού & Νέας Γενιάς του Δήμου Αμαρουσίου Χριστίνα Γαλανοπούλου.

Επίσης, ομιλητές ήταν η Πρωταθλήτρια Ευρώπης και Ολυμπιονίκης Beach Volley Έφη Σφυρή, η Βαλκανιονίκης Κολύμβησης Αναστασία Αλεξανδρίδου και ο Διπλωματούχος Προπονητής Ποδοσφαίρου και μέλος του τεχνικού επιτελείου της Μικτής Αθηνών, Δημήτρης Σπυριδόπουλος.

Η έκθεση έγινε υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου.

Την εκδήλωση παρακολούθησε πλήθος κόσμου, μεταξύ αυτών ο Βασίλης Κόκκαλης, Αντιδήμαρχος Αμαρουσίου και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στο βόρειο τομέα με το συνδυασμό του Γιώργου Πατούλη, ο δημοσιογράφος Μάνος Σταραμόπουλος, ο διεθνής διαιτητής καλαθοσφαίρισης, Χρυσόστομος Σχοινάς και ο β’ Αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Αθηνών Δήμος Κασκαντίρης.

Το «ΑBOLA» από την πλευρά του ευχαριστεί τη Χριστίνα Γαλανοπούλου και το Δημήτρη Σπυριδόπουλο για τα όσα κολακευτικά ανέφεραν για την ιστοσελίδα μας προς το τέλος της ομιλίας τους και εύχεται στην γνωστή προπονήτρια καλή επιτυχία στον πολιτικό στίβο (κατεβαίνει στις εκλογές ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Αττικής Κεντρικού Τομέα με το συνδυασμό του Γιώργου Πατούλη).

Όσο για το Δημήτρη Σπυριδόπουλο είμαστε σίγουροι ότι σύντομα θα βρίσκεται σε πάγκο ομάδας που θα έχει υψηλούς στόχους στο αθηναϊκό ποδόσφαιρο!

Ακολουθούν και δηλώσεις των συμμετεχόντων, που παραχώρησαν αποκλειστικά στην κάμερα του “ABOLA”.

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/qsdGCJYByvs” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

Related posts

Νίκη γοήτρου για τον Ηλυσιακό (1-0)

Abola Team

Ανανέωσε με Ψαρρό

Νίκες για Σούρμενα & Λαρισαϊκό, ισόπαλοι Απόλλων Χαλ.-Ελευθερούπολη

Abola Team 3