free page hit counter
24.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τρανός: «Αξιοπρεπείς μέχρι το τέλος της σεζόν»

Το στίγμα του ενόψει της τελικής ευθείας του πρωταθλήματος έδωσε ο τεχνικός του Ηφαίστου Περιστερίου Θοδωρής Τρανός

 

 

 

Με την ψυχολογία και τον δείκτη αυτοπεποίθησης στα ύψη, που απορρέει από την εκπλήρωση του στόχου της απευθείας παραμονής στον δεύτερο ανταγωνιστικό όμιλο της Α’ Κατηγορίας αντιμετωπίζουν στον Ήφαιστο Περιστερίου την κομβική τελική ευθεία του εφετινού «μαραθωνίου». 

Η προσοχή όλων στο στρατόπεδο των «ροσονέρι» έχει περιστραφεί αποκλειστικά στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον γειτονικό Ιάσωνα. Ένα παιχνίδι  όπου η αντίπαλη ομάδα «καίγεται] για βαθμούς στην προσπάθεια, που επιχειρεί για την υλοποίηση της παραμονής.

 

Με τον τεχνικό Θοδωρή Τρανό να σπεύδει να δώσει το δικό του ξεκάθαρο στίγμα όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζουν στην ομάδα του την τελική ευθεία του πρωταθλήματος

 

«Από τη στιγμή που υλοποιήσαμε τον στόχο της παραμονής, πάμε πλέον χωρίς κανένα άγχος να δώσουμε τα παιχνίδια που απομένουν για την ολοκλήρωση του εφετινού πρωταθλήματος. Ξεκάθαρη επιδίωξή μας είναι να παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό και να φανούμε αξιοπρεπείς μέχρι το τέλος της σεζόν κόντρα σε όλες τις ομάδες. Ο Ιάσωνας είναι μια ομάδα που καίγεται για βαθμούς, ωστόσο  εμείς από τη πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να αποδώσουμε το ποδόσφαιρο που μπορούμε».

 

 

 

 

 

 

Related posts

ΠΑΟ ΡΟΥΦ – ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 3-0 Τα στιγμιότυπα

admin

Παπαρούνης: «Να ανεβάσουμε επίπεδο την ομάδα!»

Κουτσουδάκης: «Ματς που κρύβει ιδιαιτερότητες»

Kώστας Παλαιολόγος