free page hit counter
18.3 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κουφογιαννάκης: «Νιώθω υπερήφανος για τους παίκτες μου!»

Απόλυτα ευχαριστημένος από την εφετινή προσπάθεια των παικτών του δηλώνει ο τεχνικός της Κοψαχείλας Αντώνης Κουφογιαννάκης

 

 

 

 

 

Με απόλυτη τη συναίσθηση των υψηλών απαιτήσεων που έχουν θέσει οι ίδιο βάσεις των εξαιρετικών τους εφετινών εμφανίσεων αντιμετωπίζουν στην Κοψαχείλα την τελική ευθεία του τρίτου ομίλου της Β’ Κατηγορίας.

Η επόμενη αγωνιστική πρόκληση για το συγκρότημα των νοτίων προαστίων ακούει στο όνομα Α.Ε. Μεταμόρφωσης, με την Κοψαχειλα να αναζητεί επιστροφή στις επιτυχίες μετά την εντός έδρας ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από τον πρωτοπόρο Κένταυρο Βριλησσίων με 3-0.

Με τον τεχνικό Αντώνη Κουφογιαννάκη να δίνει το στίγμα του επιβραβεύοντας τους ποδοσφαιριστές του για την συνολική προσπάθεια, που έχουν καταβάλλει στην διάρκεια της εφετινής σεζόν:

«Από την πλευρά μας θα πάμε και κόντρα στα πολλά αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε να παλέψουμε με όλες τις δυνάμεις μας για τη νίκη κόντρα στην ΑΕ,. Μεταμόρφωσης. Θέλουμε την τρίτη θέση και για λόγους πρεστίζ. 

Σε αυτό το σημείο θέλω να σημειώσω πώς νιώθω υπερήφανος για τους παίκτες μου και για όλα όσα έχουν καταφέρει εφέτος. Όπως φυσικά και για την επίπονη προσπάθεια που έχουν καταβάλλει κόντρα σε πολλά προβλήματα».

Κάκωση συνδέσμων ο Παναγόπουλος

Πολύ σοβαρότερος απ’ ό,τι αρχικα΄είχε εκτιμηθεί, αποδεικνύεται για την Κοψαχείλα ο τραυματισμός του Γιάννης Παναγόπουλου. Ο πληθωρικός παίκτης του συλλόγου των νοτίων προαστίων αποχώρησε από την αναμέτρηση με τον Κένταυρο Βριλησσίων με πόνους στο πόδι και τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας που υποβλήθηκε, έδειξαν ότι έχει υπσοτεί κάκωση συνδέσμων. Γεγονός το οποίο αυτόματα σημαίνει ότι θα απουσιάσει για τις 20 επόμενες ημέρες 

Νοκ άουτ επίσης έχει τεθεί ο Κώστας Πελεκούσης, όπως και ο Φώτης Βεϊζάι, που υποφέρει από εξάρθρωση ωμοπλάτης.

 

Related posts

Κουφογιαννάκης: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την αντίδραση που έβγαλαν»

Kώστας Παλαιολόγος

Χαραλαμπίδης: «Παρουσιαστήκαμε αισθητά βελτιωμένοι»

Kώστας Παλαιολόγος

Εντυπωσιακός ο Άγιος Θωμάς!

abola10