free page hit counter
20.3 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Παπαζαφειρόπουλος: «Είμαστε έτοιμοι για το ντέρμπι!»

Σύνθημα νίκης για το ντέρμπι κορυφής απέναντι στα Ταταύλα έδωσε ο τεχνικός του Χαλκηδονικού Περικλής Παπαζαφειρόπουλος

 

 

 

 

Με τον δείκτη αποφασιστικότητας στα ύψη ο Χαλκηδονικός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τις ανάγκες του ντέρμπι κορυφής του δευτέρου ομίλου της Γ’ Κατηγορίας ΕΠΣΑ κόντρα στα Ταταύλα.

 

Ο τεχνικός Περικλής Παπαζαφειρόπουλος έσπευσε να αναδείξει την δίψα για ένα θετικό αποτέλεσμα  που επικρατεί στο στρατόπεδο της ομάδας των βορείων προαστίων, το οποίο θα δώσει την απαιτούμενη ώθηση για την εκπλήρωση του στόχου της ανόδου στην Β’ Κατηγορία:

 

«Είμαστε έτοιμοι για το ντέρμπι κορυφής με τα Ττααύλα, Όλη αυτή την εβδομάδα δουλέψαμε πολύ μεθοδικά τόσο πάνω σε θέματα τακτικής, αλλά και πνευματικής προσέγγισης του παιχνιδιού και νιώθουμε έτοιμοι για βαθμό ή βαθμούς που θα μα ςφέρουν ακόμη πιο κοντά στην εκπλήρωση τους τόχου που έοχυμε θέσει»

 

Στο καθαρά αγωνισιτκό μέρος ο τεχνικός Περικλής Παπαζαφειρόπουλος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων του των ποδοσφαιριστών

Είναι χαρακτηριστικό ότι στην αποστολή του Χαλκηδονικού για τον σπουδαίο αγώνα που θα γίνει την Κυριακή το πρωί (11.00) στο Φάληρο, συμπεριέλαβε 25 ποδοσφαιριστές. Είναι οι:

Αντωνόπουλος, Αραπογιάννης, Βρέλλος, Γενιδογάν, Γρατσίας, Δεμεσλής, Δημητρούλης, Δόγανος, Κάιλας, Καρασαρίνης, Κολονέλος, Κορκίδης, Λαγός, Λυμπερόπουλος, Νίκας, Νταιφάς, Ράγιας, Σκέμπι, Σούρμπης, Σουμπάσης, Τσιάμης, Τσούδης, Χαντζάρας, Χριστιανός, Χύτας.

Το παιχνίδι αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον καθώς θα κρίνει ποια από τις δύο αήττητες ομάδες θα αναδειχθεί πρωταθλήτρια. Τα Ταταύλα έχουν την καλύτερη επίθεση στον όμιλο και ο Χαλκηδονικός την καλύτερη άμυνα (με μόλις 4 γκολ) σε όλα τα πρωταθλήματα της Αθήνας.

 

Related posts

O Λαρισαϊκός 4-1 τους Λέοντες

Abola Team 3

Παπαζαφειρόπουλος: «Μας έδωσαν ώθηση τα γρήγορα γκολ»

Kώστας Παλαιολόγος

Το ευχαριστήριο μήνυμα του Συνδέσμου Προπονητών Αθήνας

Γιώργος Ανανίδας