free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Φιλίππου: «Βγάλαμε αντίδραση και δείξαμε εξαιρετική διάθεση»

Στην αντίδραση και το πάθος των παικτών του για την εκπλήρωση του στόχου της ανόδου αναφέρθηκε ο προπονητής της Κηπούπολης Δημήτρης Φιλίππου

 

 

 

 

Στην λεωφόρο των επιτυχιών, αλλά και των πειστικών εμφανίσεων επανήλθε δριμύτερη η Κηπούπολη, η οποία συνέτριψε τη γειτονική Χρυσούπολη με 5-0. 

Οι παίκτες του Δημήτρη Φιλίππου με αυτόν τον τρόπο έδωσαν τέλος στο αρνητικό σερί των τριών προηγούμενων ηττών και έφτασαν με εμφατικό τρόπο στην νίκη, η οποία διατήρησε το φιλόδοξο συγκρότημα των δυτικών προαστίων στην προνομιούχο δεύτερη θέση του πρώτο συγκλονιστικού ομίλου. 

Με την Κηπούπολη να έχει αποσπαστεί τέσσερις βαθμούς από τους αντιπάλους της κι ενώ απομένουν δύο καθοριστικές στροφές για την ολοκλήρωση των εφετινού «μαραθωνίου»

Με τον τεχνικό Δημήτρη Φιλίππου να αναφέρεται στην αντίδραση πυ έβγαλαν οι ποδοσφαιριστές του:

«Βγάλαμε αντίδραση και δώσαμε ένα τέλος στο αρνητικό σερί των τριών προηγούμενων ηττών. Το πλέον ενθαρρυντικό στοιχείο, είναι ότι οι παίκτες μου είχαν εξαιρετική διάθεση και έβγαλαν πολλές όμορφες συνεργασίες δείχνοντας ότι η αγωνιστική κάμψη αποτελεί παρελθόν. Το βέβαιο πλέον είναι ότι θα κάνουμε καλό Πάσχα. Μπορεί να έχουμε αποσπαστεί τέσσερις πόντους από τους διώκτες μας, ωστόσο η τελική ευθεία του ρπωταθλήματος προβλέπεται να είναι εξαιρετικά δύσκοη, αφού ακολουθούν δύο πολύ καθοριστικά παιχνίδια κόντρα σε Αττικό και Κολωνό, όπου θα πρέπει να φανούεμ απόλυτα προσηλωμένοι ακι συγκεντρωμένοι στο στόχο.

 

Το διάστημα της διακοπής θα δουλέψουμε πολύ εμπεριστατωμένα, ω΄στε να φανούμε απόλυτα προσηλωμένοι και κατάλληλα προετοιμασμένοι»

 

 

Related posts

ΑΤΤΑΛΟΣ Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ: “Μεγάλη νίκη στο ντέρμπι”

abola10

Κουφογιαννάκης: «Πάμε να δώσουμε τη μάχη μας»

Kώστας Παλαιολόγος

Ο 1ος όμιλος της Β’ ΕΠΣΑ

Abola Team