free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

“Σφράγισε” την παραμονή ο Απόλλων Χαλανδρίου

Οι “κυανόλευκοι” πανηγύρισαν την παραμονή τους στην Κατηγορία με θρίαμβο στην Αργυρούπολη (3-0 τον ΓΣΑ)!

Η ομάδα των βορείων προαστίων πέρασε νικηφόρα από την Αργυρούπολη, όπου επιβλήθηκε με 3-0 του τοπικού ΓΣΑ, για να ανανεώσει το εισιτήριο της παρουσίας του στα «σαλόνια» του αθηναϊκού ποδοσφαίρου. Οι κυανόλευκοι ήταν καλύτεροι εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο τις ευκαιρίες τους και δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στους γηπεδούχους, τους οποίους αδικεί το εύρος της ήττας τους, αφού είχαν ευκαιρίες τόσο στο 0-0, όσο και στο 0-1 για να σκοράρουν. Παράλληλα τους ακυρώθηκε γκολ στο 32′ (Γιαννίκος με κεφαλιά, για επιθετικό φάουλ στον Σύρακα).

Τα γκολ των φιλοξενούμενων σημείωσαν στο 6′ ο Μήτρου με πλασέ, στο 62′ ο Στεργιώτης με πλασέ και στο 84′ ο Αλεξανδράκης με ατομική ενέργεια και πλασέ.

Διαιτητές: Αρβανίτης, Γούναρης-Δαρσακλής

ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (Γιάννης Λεβέντης): Παγούδης, Χιόνης (79′ Νικολόπουλος), Λεβειδιώτης (46′ Δρακούλης), Γιωργάκας, Μεντόλλι (60′ Κοτόπουλος), Γιαννίκος, Λεβέντης, Υφαντής, Γκρεβτσίδης, Κοκκινέλης (60′ Αργύρης), Δρακοντίδης

ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛ. (Χρήστος Βλάχος): Σύρακας, Κρινής, Βλογιαννίτης, Ψάλλας, Κούκος, Αγκόλι, Σταμάτης (84′ Παστρικός), Χατζής (35′ Στεργιώτης), Αλεξανδράκης (86′ Νικολόπουλος), Μήτρου, Παπουτσής (82′ Οικονομόπουλος). 

 

Related posts

Ντέρμπι σε Νέα Ιωνία, Ίλιον και Ηλιούπολη

Abola Team

Εξέλεσε ισχυρό διοικητικό κορμό ο Απόλλων Χαλανδρίου

Kώστας Παλαιολόγος

Νέα Ιωνία: Διοργανώνει ενδιαφέρον διαδικτυακό σεμινάριο

Γιώργος Ανανίδας