free page hit counter
21.5 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Αγκαλιά με τον τίτλο τα Ταταύλα!

Χωρίς σκορ έληξε το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στα Ταταύλα και τον Χαλκηδονικό με την ομάδα του Παλαιού Φαλήρου ν’αγκαλιάζει τον τίτλο στον 2ο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΑ!

Συγκεκριμένα στα Ταταύλα αρκεί και η ισοπαλία την τελευταία αγωνιστική ώστε να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος και φυσικά την απευθείας άνοδο στη Β’ Κατηγορία. Χρειάζεται προσοχή, αφού αντιμετωπίζουν εκτός έδρας το δυνατό Γαλαξία.

Από την άλλη ο Χαλκηδονικός με νίκη στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Αρίωνα πανηγυρίζει και αυτός με τη σειρά του την άνοδο στη Β’ ΕΠΣΑ.

Όσον αφορά το ματς και οι δύο ομάδες πάλεψαν για τη νίκη, όμως, τελικά εξουδετέρωσαν η μία την άλλη και το 0-0 φαντάζει δίκαιο.

Η καλύτερη στιγμή του αγώνα ανήκε στα Ταταύλα όταν στο 62′ ο Τριγωνάκης πήρε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ, αφού πρώτα χτύπησε στο δοκάρι!

Στα αξιοσημείωτα του ματς η δυναμική παρουσία φιλάθλων και των δύο ομάδων στην εξέδρα.

Διαιτητές: Χριστοδούλου Π., Τζίκας, Χιόνης.

ΤΑΤΑΥΛΑ (Γιάννης Λουμίδης): Σαραντίδης, Κιττές, Σφενδύλης (80′ Παγουράς), Κατηρτσίδης, Χίου, Αγερίδης, Λουμίδης Αν., Φιλόπουλος (90′ Νούλας), Τριγωνάκης (70′ Γιαννόπουλος), Κωνσταντάρας, Λουμίδης Αλ. (46′ Πρίφτης)

ΧΑΛΚΗΔΟΝΙΚΟΣ (Περικλής Παπαζαφειρόπουλος): Κολονέλος, Γενιδογάν Φ., Σκέμπι, Ράγιας, Νίκας, Χριστιανός, Λυμπερόπουλος, Αραπογιάννης (89′ Δόγανος), Τσούδης (57′ Χύτας), Αντωνόπουλος (75′ Τσιάμης), Σούρμπης (68′ Κορκίδης)

Πηγή φώτο: Champions Images.

 

 

Related posts

Πρασσάς: «Κάθε ματς και τελικός για εμάς!

Kώστας Παλαιολόγος

Τσιάκαλος: «Τεράστια ένεση για την ψυχολογία μας»

Kώστας Παλαιολόγος

Με Πολυχρονιάδη στα γκολπόστ ο Κρόνος Αιγάλεω

Kώστας Παλαιολόγος