free page hit counter
14.7 C
Αθήνα
19 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Καπράλος: «Πολλά τα κέρδη που προέκυψαν»

Ευχαριστημένος από τη συνολική εικόνα των νεαρών του παικτών κόντρα στον Δούρειο παρουσιάστηκε ο τεχνικός της Κορωνίδας Γιάννης Καπράλος

 

 

Η αρκετά ανταγωνιστική εικόνα που παρουσίασε η Κορωνίδα απέναντι στον Δούρειο αποτελεί ένα από τα κέρδη που ανέκυψαν από την αναμέτρηση της  Κυψέλης για τον προπονητή Γιάννη Καπράλο. 

Κόντρα σε μία ομάδα, όπου στα .. αποδυτήριά της ακόμη ρέει σαμπάνια από την επίτευξη του στόχου της ανόδου στην Β’ Κατηγορία το νεανικό συγκρότημα του Γαλατσίου έβαλε δύσκολα. Προηγήθηκε, είχε τις στιγμές της να δημιουργήσει ακόμη περισσότερα προβλήματα στον Δούρειο, αλλά κάποια αμυντικά κενά σε συνδυασμό με την ποιότητα του αντιπαλου, την οδήγησαν στην ήττα με 3-2. 

Ο τεχνικός Γιάννης Καπράλος από τη μεριά του αρκέστηκε να σημειώσει τα εξής: 

«Φανήκαμε πολύ δυνατοί κόντρα σε μία εξαιρετική ομάδα όπως ο Δούρειος. Δώσαμε σε ακόμη μία αναμέτρηση ευκαιρίες σε δικά μας ταλαντούχα παιδιά, στο πλαίσιο να χτίσουμε υγιείς  βάσεις για την επόμενη σεζόν. Με τους παίκτες να ανταποκρίνοντια και να  δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό,. Στοιχείο το οποίο μας κάνει αισιόδοξους για τη συνέχεια. Προηγηθήκαμε, δημιουργήσαμε φάσεις και νομίζω ότι έχουμε πολλά στοιχεία ως κέρδη από την αναμέτρηση»

 

Φιλικό με τα Πατήσια θά δώσει η κορωνίδα το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτυης (9:30 μ.μ.)

 

 

 

Related posts

Πανθησειακός-Ελπίδα Αγ. Αναργύρων 1-1

Abola Team 3

Ενισχύθηκε με Πολύκαρπο Σερέτη στα γκολπόστ η ΑΕ Ιλίου

Τάσος Ζαφειρίου

Κύριοι της ΕΠΣΑ με τους 38αρηδες τι θα γίνει;

abola10